KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SERGIO_CANALES"
A Real a Valenciának: vegyél kettőt! 2012. július 20. 12:02 A Valencia leigazolja a Real Madrid két középpályását, Fernando Gagót és Sergio Canalest. A 21 éves spanyol Canalesre nyolcmillió eurót szán az előző szezont harmadik helyen záró Valencia. A klub honlapján már hivatalosan is bejelentett 26 esztendős argentin Gagóért pedig a hírek szerint 3,5 milliót fizetett az egyesület.
 
Aggódhat a Valencia és a Real Madrid… 2011. október 24. 12:58 Legalább hat hónapig nem léphet pályára Sergio Canales, aki vasárnap súlyos sérülést szenvedett az Athletic Bilbao elleni bajnoki mérkőzésen. A 20 éves támadó középpályás térdszalag-szakadást szenvedett.
 
Canales Valenciát akarta, most megkapta 2011. augusztus 5. 09:05 Végleges szerződést nem sikerült kiharcolni a Valenciának, csak kölcsönbe hozhatta el a Real Madrid tehetségét, Sergio Canalest, aki az AS szerint két évre kötelezte el magát a Denevéreknél.
 
Liverpoolba vinnék a Real ifjoncát 2011. június 13. 13:08 Liverpoolban építheti újra karrierjét Sergio Canales, a Real Madrid fiatal labdarúgója. A játékmestert az Everton szerződtetné, igaz csak kölcsönbe.
 
A Realból 10 millióért a Villarrealba... 2011. május 24. 16:32 Realnak real, mégis micsoda különbség. A Madridban futballozó Sergio Canales nagy valószínűséggel a Villarrealban folytatja pályafutását. Az eladási ár: 10 millió euró.
 
Madridból igazolna az Arsenal, a Chelsea 2011. március 30. 17:24 Spanyol lapértesülés szerint Angliában folytathatja pályafutását a Real Madrid egyik fiatal labdarúgója, noha az érintett nem szeretné elhagyni a királyi klubot.
 
Egy hónap a Real támadójának 2010. december 3. 18:30 Sergio Canales bokasérülést szenvedett, ami miatt egy hónapig nem áll a Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho segítségére.
 
Canalesre megint nem számít Mourinho 2010. november 19. 21:27 A Sporting Gijón után a Bilbao elleni keretbe sem nevezték Sergio Canalest, a Real Madrid ifjú támadóját. Mellette Mateos maradt ki technikai okok miatt a nevezettek közül, Kaká, Ezequiel Garay és Fernando Gago sérülés miatt nem lép pályára a baszkok ellen. Jerzy Dudek ellenben felépült, így vele számolhat José Mourinho vezetőedző.
 
Mourinho számít Pepére és Canalesre 2010. október 23. 14:17 A médiahírek ellenére a Real Madrid nem mondott le Pepe és Sergio Canales szolgálatairól, a klub egyikük sem akarja elengedni. Ezt Jose Mourinho vezetőedző jelentette ki.
 
Akinek csalódás a (Real) madridi kaland 2010. október 7. 19:27 Az Onda Cero Cantabria értesülései szerint Sergio Canales januártól ismét a Racing Santander csapatát erősítheti. A kiesés ellen küzdő klub hat hónapra venné kölcsön a tehetséges, ám a Real Madridban szinte csak pillanatokat futbalélozó futballistát.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu