KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SEAT_FOTON_GYOR"
Elesett Győr a török ostrom után 2011. november 3. 23:12 Győr csütörtökön sima vereséget szenvedett hazai pályán a világ legjobbjának tartott Diana Taurasi vezette török Galatasaraytól a női kosárlabda Euroliga negyedik fordulójában. Az 1/3-as mérleggel álló magyar csapat jövő szerdán a litván Kaunashoz látogat.
 
Győr: minden kezdet nehéz 2011. október 14. 09:18 Történetének első Euroliga-mérkőzésén a Győr női kosárlabdacsapata csütörtökön 17 ponttal kikapott otthon a spanyol Valenciától a kontinenssorozat első fordulójában.
 
Bajnoki döntő: jöhet a soproni revans 2010. április 10. 21:58 Megvédheti bajnoki címét az MKB Euroleasing Sopron a női kosárlabda-bajnokságban. Székely Norbert együttese ugyanis az elődöntőben másodjára is legyőzte a SEAT Lami-Véd Győrt, így bejutott a fináléba. Az első meccsen aratott 25 pontos sikert követően, ezúttal 79-68-ra diadalmaskodtak Honti Katáék és a döntőben a Pécs-Szeged párharc győztesével találkoznak.
 
Bronzzal vígasztalódott Baranya népe 2009. április 29. 19:10 A MiZo Pécs együttese végzett a női kosárlabda-bajnokság harmadik helyén, miután a harmadik, mindent eldöntő összecsapáson 83-70-re legyőzte a SEAT Foton Győrt. A baranyai egylet így a kupasiker után újabb érmet gyűjthetett be.
 
Ráadásban nyert a Győr és egalizált 2009. április 25. 21:55 Remek mérkőzésen, hosszabbítás után nyert hazai pályán a Seat Foton Győr női kosárcsapata a MiZo Pécs ellen az NB I bronzcsatájában. A Rába-partiak ezzel egyenlítettek a párharcban, amely az egyik fél második győzelméig tart. A BSE hasonlóan tett, idegenben verte meg a Zala Volánt és ezzel 1-1-re alakította az állást összesítésben.
 
Szenzáció: nem jutott döntőbe a Pécs! 2009. április 18. 02:01 Eljött az ideje, hogy kiderüljön, melyik két csapat jut be a női szakág élvonalának döntőjébe. Nos, fogadni nem lett volna érdemes, hiszen kis oddsal "árulták" a meccseket a fogadóirodák. Ám úgy tűnik, a szerencselovagok jártak jól. Legalábbis az egyik esetben biztosan. A Sopron együttese ugyan simán verte a Győrt a második meccsen is, ám a Pécs második alkalommal már nem tudott kifogni saját közönsége előtt sem a Szegeden. Hatalmas meglepetésre ugyanis a Szeviép nyert a Lauber Dezső Sportcsarnokban, így ő döntőzhet majd az Euroliga négyes fináléját is megjárt MKB-val.
 
Felébredt a Pécs és hazavitte a kupát 2009. március 29. 17:00 Fordulatos, nagy izgalmakat hozó finálét követően a MiZo Pécs együttese visszavágott az MKB Sopronnak a bajnokságban elszenvedett két vereségért. Fűzy Ákos tanítványai 61-57-re verte a házigazda sárga-zöldeket a női kosárlabda Magyar Kupa fináléjában. a harmadik helyen a Szeviép Szeged végzett, amely a SEAT Foton Győrt győzte le 89-75-re.
 
Összejött az álomdöntő a Magyar Kupában 2009. március 28. 21:10 Nem sokon múlt, hogy meglepetés szülessen a női kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjében. A Sopronban rendezett négyes finálé első mérkőzésén a hazai pályán játszó MKB Sopron magabiztosan verte a SEAT Foton Győrt, ám a MiZo Pécs hosszabbításra kényszerült a Szeviép Szeged ellen. Utóbbi együttes bár jobban játszott, mégsem tudta megnyerni az összecsapást. Ezzel a két eredménnyel pedig egyértelművé vált, hogy ismét két Euroliga-csapatunk, a Pécs és a Sopron játssza majd a döntőt - ezúttal a Magyar Kupában.
 
Tovább sodorja a lendület a szegedieket 2009. március 21. 17:55 A Sopron után a BSE-t is megverte a Donkó Orsolya vezette Szeged a női kosárlabda NB I 22.fordulójában. Az utolsó alapszakasz-körben a csongrádiak ezzel bebiztosították harmadik helyüket a tabellán. A SEAT Foton Győr pénteken nyert a nyolcba már kerülő Szekszárd ellen - ők ezzel már nem mehetnek az ötödik hely alá. A Szolnok viszont a Zala Volán ellen nyert hazai pályán egy szoros meccsen.
 
A BSE is jó edzőpartnernek bizonyult 2009. március 14. 19:24 Úgy látszik, csak pillanatnyi megtorpanás volt az MKB Sopron Szolnok elleni hosszabbításig "fajuló" meccse. A bajnoki címvédő együttes a Cegléd után a negyedik helyen álló BSE-t is magabiztosan verte hazai pályán a női kosárbajnokság 20. fordulójában. Legjobbja a 20 pontot szóró Horti Dóra volt. A Szeged elleni veresége után szép győzelemmel javított a Seat Foton Győr csapata. A Rába-partiak az utolsó helyen álló, még nyeretlen Savariát verték 111-50-re. A Zalaegerszeg hazai pályán tartotta otthon a pontokat a Vasassal szemben a két középcsapat rangadóján.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu