KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SCOTT_CLEMENTS"
Negreanu az élről kezdett, mégis kiesett 2008. október 24. 21:16 Az amerikai Ryan Fair vette át a vezetést a Póker Világsorozat (WPT) eheti versenyén, a Festa al Lago elnevezésű viadalon Las Vegasban a Bellagio Kaszinóban a harmadik fordulóban. A napot első helyről kezdő sztár, Daniel Negreanu korán búcsúzott, viszont az Elky becenévre hallgató Bertrand Grospellier és Nenad Medics is a közvetlen élmezőnybe küzdötte magát csütörtökön, akkor amikor már csak 34-en vannak versenyben a tornán.
 
Brown győzött, de a nap hőse Jim Pechac 2008. június 11. 12:05 Az újonc Andrew Brown, 551 fős mezőnyt maga mögé utasítva hódította el az aranykarkötőt a 2,000 dolláros Omaha Magas/Alacsony Split, nyolcas határral tornán az idei WSOP (World Series of Poker) 16. versenyszámában, kedden. A Las Vegas-i Hotel és Kaszinóban a nagy szenzációt a második napot mindössze két (!) darab ezer dollár értékű zsetonnal záró amerikai Jim Pechac harmadik helye okozta.
 
Egymás után estek ki a magyarok szerdán 2008. június 5. 19:40 Fizetős helyen végeztek a magyarok az idei WSOP (World Series of Poker) hetedik napján, szerdán a Las Vegas-i Rio Hotel és Kaszinóban. Az 1500 dolláros Omaha Magas/Alacsony, nyolcas határral tornán, Hapák Sámuel és Tóth Richárd is előkelő helyen állt az első nap után, azonban a folytatásban nem jött ki számukra a lépés. Győzött a vietnami születésű de az Egyesült Államokban élő Thang Luu.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu