KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SASKOY_SZABOLCS"
Magyar játékos áll a prágai élmezőnyben 2008. december 9. 20:40 Bíró Dániel az első nap hajrájához érkezve remekül manőverezve, az élmezőnyben tartózkodik a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Prága főversenyén, az 5,000 eurós NL Hold'em tornán kedden. Három további magyar induló, Saskőy Szabolcs, Somodi Balázs és a sorozat budapesti állomásán döntőző Tóth Zoltán már búcsúzott. A dán sztár, Gus Hansen újabb élő tornáról távozott idejekorán.
 
Andrejkovics bánta a magyar összecsapást 2008. október 31. 15:44 Alig egy órával a harmadik nap rajtja után a négy talpon magyar játékos közül ketten, Saskőy Szabolcs és Andrejkovics Milán máris búcsúzott a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapesttől. Előbbi a 41., utóbbi a 39. helyen zárt. Délután négy órakor Tolnai Tibor is kiesett, ezzel a 22. lett 10,340 euróval gazdagodott, ezzel már csak Tóth Zoltán tartja a hazai reményeket.
 
Négyen maradtak a pénteki sorakozóra 2008. október 31. 09:57 Kedden 73-an voltak, csütörtök estére már csak négyen maradtak. Ez a magyar mérleg a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest második fordulója után. A legutóbbi játéknapot hazai szempontból Tóth Zoltán zárta a legjobban, aki a kilencedik helyen lépett tovább, de Andrejkovics Milán, Saskőy Szabolcs és Tolnai Tibor is folytathatja a 42 fősre szűkült mezőnyben a csatát a döntő asztalért. Kaló Dénes, Annette Obrestad, Luca Pagano és Kara Scott számára azonban végetért a küzdelem.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu