KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SANDRO"
Spurs: vége a kulcsember szezonjának 2013. január 18. 20:46 Súlyos érvágás a Tottemhamnek: féltávnál véget ért Sandro szezonja - derült ki, miután térdműtéten esett át a brazil válogatott fedezet pénteken. 27 tétmeccset abszolvált a játékos ebben a kiírásban.
 
Öt évvel hosszabbított a Spurs brazilja 2011. szeptember 8. 17:27 A Tottenham hivatalos honlapján közölte szurkolóival az örömhírt, miszerint Sandro további öt évvel meghosszabbította szerződését a klubnál.
 
Sűrűsödő gondok a Tottenhamnél 2011. július 14. 16:07 Sandróra vélhetően hosszú hónapokig nem számíthat a Tottenham, de William Gallas sérülése is alaposan megnehezíti a felkészülést a következő idényre.
 
Kikerült a keretből Sandro 2011. július 12. 20:26 Véget ért Sandro Copa Américája, a Tottenham Hotspur brazil véekező középpályása súlyosnak tűnő térdsérülés miatt London felé vette az irányt.
 
Flaminit is adnák a Spurs-játékosért 2011. május 16. 20:43 A korábban az Arsenalt erősítő Mathieu Flamini visszatérhet idén nyáron a Premier League-be és Londonba, de nem korábbi klubjához. A francia középpályás a Tottenham Hotspur labdarúgója lehet, helyére brazil játékos kerülne Milánóba.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu