KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SAFAR_SZABOLCS"
Sáfár még egy évig Innsbruckban 2012. március 1. 20:42 Sáfár Szabolcs, a korábbi magyar válogatott kapus szerződését egy évvel meghosszabbította az osztrák első osztályban szereplő Wacker Innsbruck labdarúgócsapata.
 
Szabics beköszönt Sáfárnak! 2011. szeptember 18. 18:30 Szabics Imre bevette Sáfár Szabolcs kapuját, és a gólja pontot ért a Sturm Graznak az a Wacker Innsbruck ellen az osztrák bajnokság nyolcadik fordulójában.
 
Hosszabbított a magyar kapus 2010. május 12. 14:14 Sáfár Szabolcs egy évvel, azaz 2011-ig meghosszabbította nyáron lejáró szerződését az Austria Wiennél.
 
Huligánbotrány Sáfárék meccsén! - videó 2009. december 4. 09:06 Az Austria Wien sima, 3-0-s vereséget szenvedett odahaza az Athletic Bilbao elleni Európa-liga csoportmeccsen, de ami a bécsi klubnak talán még jobban fájt, az a szurkolók viselkedése volt a csütörtök esti összecsapáson. Az önmagukról megfeledkezett randalírozók jó félórára félbeszakították a találkozót: a botrányos közjáték a magatehetetlen játék és a bíró ténykedése miatt robbant ki - az első találatot egy háromméteres (!) les előzte meg. A videón jól látszik, hogy valaki még egy vizes vödröt is a pályára hajít.
 
Elvesztették a derbit Sáfár Szabolcsék 2009. április 26. 17:57 Hamisítatlan városi rangadón győzött hazai pályán a Rapid Wien a Sáfár Szabolccsal a kapuban felálló Austria ellen 3-2-re vasárnap este. A lilák pakisztáni csatára, Rubin Okotie góljai foglalták keretbe a mérkőzést a Hanappiban, de a két találat között Sáfár Szabolcs háromszor is kapitulált.
 
Sáfár Szabolcs kupadöntős Ausztriában 2009. április 22. 20:08 A Sáfár Szabolccsal a kapujában felálló Austria Wien jutott másodikként a labdarúgó Osztrák Kupa döntőjébe, miután 1-0-ra legyőzte a másodosztályú Wiener Neustadtot.
 
Sáfár: A legjobb a Liteksz lett volna! 2008. augusztus 29. 17:02 Lengyel ellenfelet kapott a Sáfár Szabolcsot foglalkoztató Austria Wien labdarúgócsapata az UEFA-kupa főtáblájának első körében: az osztrákok a Lech Poznan ellen lépnek pályára. A magyar kapus úgy érzi, kaphattak volna nehezebb ellenfelet is, mint a lengyel csapat. Sáfár kitért a válogatottra is, úgy érzi, számára már nem osztanak lapot a nemzeti tizenegyben.
 
UEFA-kupa: Sáfár Szabolcsék 2-0-s győzelme továbbjutást ért 2008. augusztus 28. 21:37 Kétgólos győzelmének köszönhetően továbbjutott az Austria Wien, Sáfár Szabolcs csapata a WIT Georgia Tbiliszi ellen az UEFA-kupa 2. selejtezőköréből. Kettős győzelemmel lépett a következő körbe a Bröndby.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu