KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROY_MAKAAY"
Visszavonul a csatárlegenda 2010. április 26. 19:30 Roy Makaay, a Feyenoord csatára bejelentette, hogy a szezon végén befejezi pályafutását, és a jövőben a klub utánpótlásedzőjeként dolgozik.
 
Ajax: brutális fejrúgás, 17 perc ráadás 2009. április 26. 16:46 Eseményekben talán túl gazdag mérkőzésen 1-1-re végzett az Ajax a már bajnok AZ Alkmaar ellen a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában, a találkozó mégsem az eredményről lesz emlékezetes. Az amszterdamiak a második félidő derekán büntetőhöz jutottak, amelyet Luis Suarez egy flegma emeléssel szórakozott el, de csatár a hárító, majd labdát fogni próbáló Joey Didulica kapust olyannyira durván fejberúgta, hogy a hálóőrt hosszú ápolás után azonnal kórházba szállították.
 
Peking 2008: Roy Makaay nem játszhat az Egyesült Államok ellen 2008. augusztus 9. 09:13 Roy Makaay nem játszhat a holland olimpiai labdarúgó-válogatott soron következő, Egyesült Áallmok elleni vasárnapi mérkőzésén - jelentette be Foppe De Haan szövetségi edző szombaton.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu