KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROY_JONES_JUNIOR"
Jones 10 másodpercet nem bírt ki - videó 2011. május 22. 16:07 Az orosz Gyenyisz Lebegyev 10 másodperccel a tíz menetre tervezett cirkálósúlyú mérkőzés vége előtt ütötte ki a Roy Jones Juniort szombaton, Moszkvában. A 42 éves amerikai bokszolót egykor a világ legjobbjának tartották súlycsoporttól függetlenül, de már eljárt felette az idő. Jones zsinórban harmadik vereségét szenvedte el: Lebegyev előtt Bernard Hopkins és Danny Green is elpáholta, így 54 győzelem mellett nyolc vereséget számol.
 
„Nagypapák" csatáztak a ringben 2010. április 4. 16:07 Két nagy meccset is rendeztek szombat éjjel az ökölvívás világában. Manchesterben David Haye lépett szorítóba John Ruíz ellen, azzal a céllal, hogy megvédje WBA-övét. Nos, sikerült a terv, hiszen ellenfele a kilencedik menetben feladta a küzdelmet. Las Vegasban két veterán bokszlegenda, Roy Jones Jr. és Bernard Hopkins csaptak össze. Utóbbi végül visszavágott tizenhét évvel ezelőtti vereségéért.
 
Calzaghe feltámadt és legyőzte Jonest 2008. november 9. 10:26 Bár az első menetben padlóra került, végül egyhangú, fölényes pontozásos győzelmet aratott a walesi Joe Calzaghe az amerikai Roy Jones Jr. felett a magyar idő szerint vasárnap hajnali, félnehézsúlyú ringcsatában, amelyet a New York-i Madison Square Gardenben rendeztek meg a két extraklasszis között.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu