KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROY_JONES_JR"
Súlyos verést kapott a bokszlegenda 2009. december 2. 14:44 VIDEÓVAL!!! Saját szobrát döntögeti, pontosabban szólva, az ellenfelei zúzzák szét a mítoszát: ismét kiütéses vereséget szenvedett Roy Jones Jr., a profi ökölvívás legendája, akit néhány éve még a világ legjobbjaként emlegettek. Az amerikai bokszolót az ausztrál Danny Green alázta meg, a mérkőzésvezető az első menetben szakította félbe a csatát. Jones addigra már egyszer a padlóra került, majd a folytatásban képtelen volt a védekezésre.
 
Hazai pályán bokszol újra Roy Jones jr. 2009. február 12. 12:30 Hivatalossá vált, hogy március 21-én a floridai Pensacolában lép ringbe legközelebb Roy Jones Jr. - adta hírül a profiboksz.hu internetes honlap.
 
Az év meccse: Calzaghe – Roy Jones! 2008. november 7. 16:28 New Yorkban, magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezik az év legjobban várt profi félnehézsúlyú bokszmérkőzését, a Joe Calzaghe – Roy Jones Jr. összecsapást. A 36 éves walesi világklasszis bejelentette, hogy a meccs után szögre akasztja a bokszkesztyűt. Kihívója, a 39 éves amerikai klasszis pedig egyszerűen csak élete legfontosabb párharcának tarja a vasárnapit.
 
Profi ökölvívás: Roy Jonesnak plusz erőt ad Barack Obama sikere 2008. november 6. 13:02 Roy Jones Jr.-nak saját bevallása szerint plusz erőt adott az óriási érdeklődéssel várt szombati, Joe Calzaghe elleni félnehézsúlyú profi ökölvívó-mérkőzése előtt Barack Obama elnökké választása.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu