KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROBERTO_MARTINEZ"
Üzenet a MU-nak: Baines nem eladó! 2013. december 22. 13:55 Roberto Martínez, az Everton menedzsere elmondta, eltökélt szándéka, hogy megtartsa Leighton Baines-t, a csapat angol válogatott balbekkjét, akit a Manchester United már nyáron is meg akart szerezni, és várhatóan David Moyes januárban is bejelentkezik érte. A két szezon között azonban már Marouane Fellaini esetében is bebizonyosodott, hogy van az a pénz, amiért a spanyol belenyugszik egy kulcsjátékosa elvesztésébe.
 
Martínez hajszálra az Evertontól 2013. június 4. 12:16 A Wigan megegyezett az Evertonnal arról, hogy kétmillió font fejében elengedi FA-kupa-győztes spanyol menedzserét, Roberto Martínezt - árulta el Dave Whelan, a Latics elnöke hétfőn. Bár a liverpooliaknak még tárgyalniuk kell a hispánnal, a friss hír Martínez kinevezését vetíti előre. A végleges döntés 48 órán belül megtörténhet.
 
A Liverpool már tárgyal Martínezzel 2012. május 18. 12:55 A Liverpool felvette a kapcsolatot a Wigan spanyol menedzserével, Roberto Martínezzel - ezt az angol kiscsapat első embere, a klubelnök Dave Whelan erősítette meg a Sky Sportsnak.
 
Wigan-edző a Barcánál vagy a Realnál? 2011. július 7. 11:20 Nincs veszélyben Pep Guardiola és Jose Mourinho állása, de elképzelhető, valamelyik sztárcsapat leendő vezetőedzője már Angliában készül a nagy feladatra. Legalábbis ezt állítja a szakember jelenlegi főnöke.
 
Nem lesz az Aston Villa edzője 2011. június 10. 13:57 Roberto Martínez úgy döntött, kitölti szerződését a Wigan Athleticnél, és nem lesz az Aston Villa menedzsere.
 
Megvan a Villa új menedzsere? 2011. június 9. 11:36 Wiganben csodát tett, a sokak által lesajnált Athleticet benntartotta a Premier League-ben. Ám meglehet, Roberto Martínez már nem sokáig lesz az együttesnél, a klub vezetősége ugyanis engedélyezte neki, hogy tárgyalásba kezdjen az Aston Villával.
 
A Stoke a világ legjobb futballcsapata? 2010. február 9. 19:41 A Wigan menedzsere, Roberto Martínez állítása szerint a Stoke a világ legjobb labdarúgócsapata – ami a bedobásokat illeti.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu