KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RED_BULL_SALZBURG"
Gulácsiék leckéztettek Amszterdamban 2014. február 20. 23:32 A Gulácsi Péterrel a kapuban felálló Salzburg nagy meglepetésre rendkívül simán, 3-0-ra diadalmaskodott az Ajax Amsterdam vendégeként Európa Ligában, a nyolcaddöntőbe jutásért zajló párharc első mérkőzésén. Az osztrák bajnok már a félidőben vezetett, többek között Jonatan Soriano elképesztő félpályás góljával. A nap másik szenzációs találata Ricardo Quaresma nevéhez fűződik, aki rövid szóló után külsővel talált be teljesen váratlanul Portóban, a Frankfurt ellen (a vége 2-2). Otthon éget meg a Lazio, nem bírt egymással a Swansea és a Napoli.
 
Hosszabbítottak Gulácsiék edzőjével 2013. december 27. 18:15 Két évvel, egészen 2016-ig meghosszabbították a Gulácsi Péter együttesét, az osztrák listavezető Red Bull Salzburgot irányító Roger Schmidt szerződését. A hír hivatalos.
 
Bajnokot avattak Ausztriában 2012. május 13. 19:03 A Salzburg nyerte az osztrák bajnokságot, miután egy körrel a vége előtt 5-1-re legyőzte idegenben a Bécsújhelyet. A Red Bull hetedik aranyérmét ünnepelhette, 2007 óta a negyediket. A szezon ezzel még nem ért véget a csapatnak, hiszen egy hét múlva az Osztrák Kupa döntőjében lép pályára a Ried ellen. Ami a magyarokat illeti, Sáfár Szabolcsot (Wacker Innsbruck) a félidőben lecserélték, vélhetően sérülés miatt, míg Szabics Imre (Sturm Graz) és Waltner Róbert (Mattersburg) nem lépett pályára.
 
Ötöt kapott a Volán Salzburgban 2011. szeptember 16. 21:43 Háromgólos vereséget szenvedett a Fehérvár a Red Bull Salzburg otthonában pénteken, az osztrák jégkorongligában (EBEL).
 
Elromlott a fax, meghiúsult a transzfer 2011. február 24. 16:27 Három percen múlott, hogy Bodnár László csapattársa legyen a szlovák válogatott csatár Robert Vittek. A Red Bull Salzburg most jelentette be, hogy a FIFA nem engedélyezte a transzfert a késés miatt.
 
Schalke-edzőt szerződtetne Bodnár klubja 2011. február 23. 16:32 Osztrák médiaértesülés szerint Salzburg nyújthat „mentsvárat” a Schalke 04 sokat bírált edzőjének, Felix Magathnak.
 
Adebayor-tripla, salzburgi Juve-botlás 2010. október 21. 23:01 VIDEÓK! Kraszics beállítása szárnyakat adott a Juventusnak az Európa-ligában, de ez is csak az egyenlítéshez volt elég a Salzburg otthonában, ahol a végén Jantscher hatalmas ziccert hibázott el hazai oldalon. Az egy pontnak is örülhet a Juve. A City Adebayor triplájával magabiztosan intézte el a csoport éllovasát, a lengyel Lech Poznant. Az Atlético 3-0-ra verte a Rosenborgot, Agüero kétszer is villant (egy gól, egy gólpassz). Otthon esett szét a Palermo, nem nyert Görögországban a Leverkusen.
 
Ilyen a hangulat a poznani Eb-stadionban 2010. október 1. 14:02 VIDEÓK!!! Fantasztikus hangulatú, igazi oroszlánbarlang a 2012-es Európa-bajnokság új arénája, amelyben csütörtökön este rendezték az első futballmérkőzést. A nyár közepén már részleges megnyitott arénában 41 ezer szurkoló ünnepelt, lévén a Lech Poznan 2-0-ra legyőzte a Red Bull Salzburgot az Európa-liga csoportkörének második fordulójában. Az természetes, hogy a lengyel együttes tagjait lenyűgözte a frenetikus hangorkán és a különleges atmoszféra, de az már picit meglepőbb, hogy a vendégek is elismerően nyilatkoztak. Hiszen mégis csak vereséget szenvedtek...
 
Juve, City: ez itt a Bajnokok Ligája! 2010. augusztus 27. 18:01 „Csoportunk ereje a Bajnokok Ligájával vetekszik" – nyilatkozta az Európa-liga sorsolását követően Huub Stevens, a Salzburg vezetőedzője, miután a Lech Poznan mellett a Juventus és a Manchester City kapott besorolást az A jelű négyesbe. Egymástól tart a B kvartett két nagyágyúja, a Bayer Leverkusen és a címvédő Atlético Madrid, míg Steven Gerrard, a Liverpool irányítója bízik benne, megtörik négyéves trófeamentes sorozatukat. Nyilatkozatok.
 
Gólvágót igazolt a holland bajnok 2010. június 21. 19:10 A Twente szerződtette a Red Bull Salzburg osztrák válogatott gólvágóját, Marc Jankót. A majd' kétméteres támadó négyéves szerződést írt alá a holland bajnokkal, amely osztrák átigazolási rekordot jelentő 6,5 millió euróért igazolta le a 2008-09-es idény európai bronzcipősét.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu