KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RED_BULL_RACING"
Webber a nyári szünetben hosszabbíthat 2011. augusztus 2. 14:41 Christian Horner szerint még augusztusban pont kerülhet a Mark Webber jövőjét övező kérdésekre, a Red Bull csapatfőnöke szerint alaptalanok a híresztelések, miszerint az ausztrál 2012-ben utolsó évét teljesíti a Formula-1-ben.
 
Red Bull: Vettel nem lesz Webber apródja 2010. október 28. 13:44 Ígéretéhez híven előállt a Red Bull a Formula-1-es világbajnokság utolsó két futamára szóló tervével! A konstruktőrök versenyében vezető osztrák istálló hivatalos honlapján Christian Horner csapatfőnök kijelentette, nem hajlandó beáldozni a bajnoki címre minimális eséllyel pályázó Sebastian Vettelt csapattársa, Mark Webber végső győzelmének érdekében.
 
Button elment, vissza se nézett 2009. november 19. 21:21 Éles hangnemben kritizálták a Mercedes GP (korábban Brawn GP) istálló részéről Jenson Buttont, aki szerda óta már hivatalosan is a McLaren versenyzője, Lewis Hamilton csapattársa. Nem volt lojális, nem értik döntését, december 31-ig, szerződése lejártáig nem is engedik, hogy együtt dolgozzon a wokingiakkal. A csapatfőnökök szerint a 2009-es nem is Jenson Button, hanem Sebastian Vettel éve volt.
 
Webbert elgázolták, kórházba került 2008. november 22. 08:36 Mark Webber, a Red Bull Racing Formula-1-es autóversenyzője balesetet szenvedett Tasmánia szigetén, magyar idő szerint péntekről szombatra virradó éjszaka - közölte az állam rendőrsége. Az ausztrál pilóta éppen egy jótékonysági sportviadalon vett részt, amikor kerékpározás közben elütötte egy gépkocsi. A versenyzőt mentőhelikopterrel szállították kórházba, de nincs életveszélyben, valószínűleg több törést is szenvedett.
 
NASCAR, Sprint-Kupa: a Red Bull kirúgta AJ Allmendingert 2008. szeptember 23. 18:29 Azonnali hatállyal menesztette a NASCAR Sprint-Kupában szereplő Red Bull Racing egyik pilótáját, AJ Allmendingert.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu