KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "REAL_ZARAGOZA"
A Zaragoza tartozik Pintér Ádám árával 2011. november 2. 14:33 A spanyol élvonalban szereplő Real Zaragoza máig tartozik az MTK labdarúgóklubnak a válogatott Pintér Ádám átigazolási díjával és annak kamataival, összesen 330 millió forinttal - jelentette ki Domonyai László klubvezető szerdán, a Digi Sport televízió Reggeli Start című műsorában.
 
Öt meccs után hengerelt az Atlético 2011. október 30. 22:16 Az Atlético Madrid öt nyeretlen mérkőzés után tudott nyerni a Primera División 11. fordulójában, a szenvedő fél a Zaragoza volt. Adrián duplájával és Álvaro Rodríguez találatával 3-0-ra is vezettek a Colchonerók, a vendégek erejéből csak szépítésre futotta. A látogatók részéről Pintér Ádám a keretbe sem került, sérülés miatt hiányzott. A nagybevásárló Málaga az Espanyolt verte 2-1-re.
 
Vége az Atlético Madrid mélyrepülésének 2011. február 20. 11:19 Zsinórban négy bajnoki vereséget követően Sergio Agüero góljával végre győzött az Atlético Madrid a La Ligában, miután a 24. fordulóban 1-0-ra verte a kiesés ellen küzdő Zaragozát.
 
Kirúgták Pintérék vezetőedzőjét 2010. november 18. 12:06 A pocsék bajnoki szereplés miatt szerződést bontott Pintér Ádám klubja, a Real Zaragoza a vezetőedző Jose Aurelio Gay-jal. Az új szakmai főnök a korábbi mexikói szövetségi kapitány, Javier Aguirre lesz.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu