KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RAFAEL"
Brazil sztárkapus a Napolinál! 2013. július 4. 18:47 Befutott a Napoli öt és fél millió eurós ajánlata a Santos brazil válogatott kapusáért, Rafaelért, amelyet el is fogad Neymar korábbi egyesülete - ezt Odílio Rodrígues alelnök tudatta a sajtó képviselőivel. A klub tehát elengedi a játékost Európába, hogy aláírhassa új szerződését a Vezúv lábánál.
 
Tíz hétre kidőlt Rafael! 2011. augusztus 14. 18:25 Kificamodott a válla, így előreláthatólag tízhetes kényszerpihenő vár Rafaelre, a Manchester United brazil jobbhátvédjére - ezt a klub hivatalos honlapja erősítette meg.
 
Ferguson: Örülök az egy pontnak! 2010. október 3. 12:01 Gólnélküli döntetlen egy kiscsapat ellen, Sir Alex Ferguson mégis elégedett? - valami itt nincs rendben. Márpedig a Manchester United szombati harmatos produkciója ellenére kénytelen volt csapatát dicsérni a skót szaktekintély, aki örülhetett, hogy egy ponttal távozott a nagyszerűen játszó, kissé szerencsétlen Sunderland otthonából a Premier League 7. fordulójában.
 
Monfils is fejet hajtott Nadal előtt 2009. február 14. 21:39 A világelső Rafael Nadal két szettben múlta felül a franciák kiválóságát, Gael Monfilst és döntőbe jutott az 1,445 millió euró összdíjazású rotterdami férfi keménypályás tenisztornán. Ellenfele a fináléban az a Andy Murray lesz, aki rendkívül simán, 6-1, 6-2-vel intézte el a horvát Mario Ancicot az első elődöntőben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu