KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PRIMORAC_KOTOR"
Kásásék nyerték a vízilabda Euroligát 2010. május 15. 21:44 Noha 3–1-re még a Primorac Kotor vezetett a második negyedben, a Pro Recco „robbantott”, és végül a vártnál sokkal magabiztosabb győzelmet aratott a férfi vízilabda Euroliga döntőjében. A Benedek Tibort, Kásás Tamást és Madaras Norbertet is soraiban tudó olasz csapat végül 9–3-ra győzte le a Steinmetz Ádámot és Kiss Gergőt foglalkoztató montenegróiakat.
 
Öt magyar legenda az Euroliga döntőjében 2010. május 15. 10:08 A magyar ászokat felvonultató csapatok teljes sikerét hozta a nápolyi elődöntő a férfi vízilabda Euroligában: a Pro Recco hosszabbítás után 8-7-re nyert a szezon eddigi összes bajnoki és nemzetközi kupatalálkozóján győztes Partizan Beograd ellen, míg a címvédő Primorac Kotor szintén túlórában gyűrte 11-10-re a Jug Dubrovnikot.
 
Magyar Zsenik húzták el a Vasas nótáját 2010. január 16. 18:59 Egyik szemünk sír, a másik nevet. Meglepően sima, 8-5-ös vereséget szenvedett ugyanis a TEVA-Vasas Plaket a címvédő Primorac Kotortól a férfi vízilabda Euroliga csoportkörének harmadik fordulójában, így már második kudarcát könyvelhette el. A montenegrói együttes két magyar zsenije azonban brillírozott, a válogatott keretbe hosszú idő után visszakerülő athéni olimpiai bajnok Steinmetz Ádám három, míg a háromszoros ötkarikás aranyérmes Kiss Gergely kétszer volt eredményes. Az Eger 8-8-as döntetlent játszott.
 
Magyar lőtte Európa trónjára a délieket 2009. május 23. 22:20 Fantasztikus mérkőzés végén az olimpiai bajnok Steinmetz Ádám góljával, hosszabbítás után győzte le 8-7-re az olasz Pro Recco együttesét a montenegrói Primorac Kotor csapata a férfi vízilabda Euroliga döntőjében. A két együttesben összesen hat magyar játékos szerepelt, a szlávoknál kettő (Kiss Gergely és Steinmetz), míg a taljánoknál négyen is (Benedek Tibor, Märcz Tamás, Kásás Tamás és Madaras Norbert) a vízben voltak. A bronzérmet a horvát Jug Dubrovnik szerezte meg.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu