KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "POLITEHNICA_TIMISOARA"
Meccset sem veszített, kirúgták 2010. december 7. 17:33 Három hónap után véget ért a játékosedző Cosmin Contra regnálása a Temesvár labdarúgócsapatánál, amely veretlenül második a román élvonalban 18 forduló után. Az Alavés, Atlético és Getafe egykori erősségének azért kellett távoznia, mert heves vitába keveredett az elnökkel a csapat összeállítását illetően.
 
BL-gólok videón: válassz egyet! 2009. augusztus 19. 12:48 Fantasztikus gólokat láthattunk a labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportkörébe jutásért zajló rájátszás keddi játéknapján. Az angol Arsenal, a német Stuttgart és a görög Olympiakosz is együttese fél lábbal a főtáblán, de az olasz Fiorentina és a dán Köbenhavn is bizakodhat a jövő heti visszavágó előtt. Nézd meg a gólvideókat és szavazz! Melyik volt a legszebb?
 
Sven-Göran Eriksson Temesváron? 2009. június 29. 00:49 A román első osztályú Politehnica Timisoara labdarúgócsapata ajánlatot tett a Lazio és az angol válogatott korábbi mesterének, a svéd Sven-Göran Erikssonnak.
 
Contráért két román csapat fut versenyt 2008. május 28. 16:28 Cosmin Contra a román válogatott tagjaként az Európa-bajnokságra készül, de a Getafe kiválóságáért két egykori román élvonalbeli klubja is harcba száll. A Dinamo Bucuresti 500 ezer eurós fizetést ajánlott az 1999 óta a légióskodó 32 éves jobbhátvédnek, a temesváriak viszont Contra ígéretét bírják, aki úgy távozott nevelőegyesületétől: visszatér szülővárosa csapatához.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu