KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PINTER_MARK"
Szuperdöntőbe jutott a magyar pókerász 2009. november 2. 19:16 Szeptemberi WPT (World Poker Tour) Szlovákián aratott tornagyőzelmét követően ismét hallatott magáról az egyik leghíresebb magyar pókerjátékos, Tóth Richárd. A 29 éves játékos a legpatinásabb rendszeres internetes viadal, a Sunday Million döntőjében szerepelt, a kilencedik helyen végzett nem kevesebb mint 7962 induló között. „RickoT" sikere mellett megannyi honfitársunk remekelt a vasárnapi online tornadömpingben.
 
Harmadik a magyar bajnok a póker-vb-n 2009. szeptember 5. 23:44 A harmadik helyet szerezte meg Pintér Márk az online póker-világbajnokság (WCOOP) harmadik versenyszámában, a 215 dollár nevezésű hatkezes Pot Limit Omahán. A „TropiFish" becenévre hallgató, egykor Budapest Poker Opent nyerő magyar játékos 2738 induló között vitézkedett, és 46 ezer dollárral gazdagodott.
 
Magyar pókerünnep készülődik Vegasban 2009. május 26. 22:55 Ha a magyarok áttörésének évét keressük a póker-világbajnokság (WSOP - World Series of Poker) történetében, akkor érdemes a 2009-es esztendőt megjelölni. Nyugodtan kijelenthetjük, soha nem látott számban indulnak Las Vegasba honfitársaink, hogy belekóstoljanak a legnagyobb kártyás rendezvény negyvenedik kiírásába. Hogy a több tízezer (!) játékos között maréknyinak tűnő néhány tízfős magyar alakulat hogyan boldogul, arról csak a szerdán rajtoló, de egészen július közepéig tartó bajnokság végén derül fény. Remélhetőleg megtörik a jég és végre megkaparintjuk az 57 verseny valamelyikén az első honi – a győztesnek járó – WSOP-karkötőt.
 
Lehengerlő játékkal Pintér Márk a bajnok 2008. március 1. 23:03 Pintér Márk nevét zengi a magyar pókervilág, miután a 32 esztendős játékos nyerte a Tropicana és a Las Vegas Casino által második alkalommal kiírt Budapest Poker Open 170 ezer forintos nevezési díjú főversenyét. A rutinos játékos a negyedik helyről kezdte a döntő asztalt, ám remek remek lapjárással és kitűnő pókerrel elhódította a magyar bajnokságként is titulált tornát illetve a vele járó 12,5 millió forintos főnyereményt. A második helyet Dr. Hegedűs Gábor szerezte meg, a harmadik Szenderák András lett. A finálét az élről kezdő Zakhar Péternek be kellett érnie a negyedik hellyel.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu