KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PIERLUIGI_COLLINA"
„Nem a videóbíró a megoldás!” 2010. július 5. 16:22 A világ valaha volt talán legjobb bírója, az ebben a minőségében már visszavonult Pierluigi Collina nem támogatja a videbíró alkalmazását a ladbarúgásban. Más újításban látja a megoldást a bírói tévedések elkerülésére: a gólbírók alkalmazásában. Több szem többet lát.
 
A csapatok kikészítik a bírókat 2009. október 27. 14:45 Túl nagy a nyomás a játékvezetőkön. Legalábbis Pierlugi Collina, a hatszor a világ legjobbjának is megválasztott - már visszavonult - sípmestere szerint. A kopasz szakember egy Firenzében tartott konferencián mondta el véleményét az érdeklődőknek és kollégáinak.
 
Kopaszkörkép: hajgyűlölő sportolók 2009. április 3. 10:10 Fésű – ez az eszköz sokak számára csak dísztárgy, egyébre ugyanis aligha tudnák használni. Számos sportolónak már-már védjegyévé vált a haj hiánya, most belőlük szedtünk össze egy csokorra valót. Pierluigi Collina, minden idők legjobb játékvezetője egy bőrbetegség következtében intett búcsút sörényének, míg Freddie Ljungberg, az Arsenal egykori játékosa elsősorban a sűrű hajfestésnek köszönheti, hogy már ifjú korában a tar fejűek sorsára jutott.
 
Lapot neki, spori! Narancssárgát! 2009. február 23. 19:52 Az olasz labdarúgó-bajnokság készen áll, itt vezethetik be elsőként a játékvezetői kelléktár forradalmian új termékét, a narancssárga lapot, vallja Pierluigi Collina, akit 1998 és 2003 között minden évben megválasztottak a világ legjobb játékvezetőjének, vagyis hatszor is megkapta a rangos elismerést.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu