KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PERU"
Lelőttek egy szurkolót Peruban 2014. április 1. 11:18 Harminc napra bezárták a perui futballbajnok Universitario stadionját, a Monumentalt, mert egy tinédzsert lelőttek a szurkolói csoportok vasárnapi összecsapása során. A fiatalember, akit a mellkasán ért lövés, azonnal belehalt sérülésébe.
 
Elhunyt a perui reménység 2011. június 5. 15:56 Tragikus hirtelenséggel, közlekedési balesetben elhunyt a perui védekező középpályás Gianfranco Espejo - közölte az elcomercio.pe. A Sporting Cristal korábbi U20-as válogatott játékosa 23 évet élt.
 
Bealtatóztak egy focicsapatot - videó! 2010. október 20. 14:44 Az évszázad legszánalmasabb csalását hajtották végre a minap a perui másodosztályban. Egy óvatlan pillanatban, amikor állt a játék, energiaitallal kínálták a Hijos de Ascovinchos játékosait a Sport Ancash segítői, kis idő múlva sorra estek össze a focisták, négyen is lementek vízszintesbe. A kórházi vizsgálatok alapján erős a gyanú, hogy nyugtatót kevertek a kulacsokba, amelyből kortyoltak a futballisták. Nem meglepő módon az Ancash nyerte a playoffot 3-0-ra, ezzel feljutott az élvonalba. Ennek a meccsnek azonban lesz utótörténete...
 
Ismét FIFA-tag Kuvait, Szamoa és Peru 2008. december 20. 14:45 Visszafogadta tagjai közé Perut, Kuvaitot és Szamoát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), azok után, hogy októberben mind a három ország tagságát felfüggesztette a Joseph Blatter vezette testület.
 
Labdarúgás, sportpolitika: felfüggesztheti Perut Sepp Blatter 2008. november 21. 18:36 Sepp Blatter eltiltással fenyegeti a Perui Labdarúgó Szövetséget, ha a dél-amerikai ország hétfőig nem nyújt be egy nyilatkozatot arról, hogy megoldják a futballszövetség és a kormány között feszülő konfliktust. Perutól már korábban megvonták a jövő évi dél amerikai 20 év alatti bajnokság rendezési jogát, most azonban minden nemzetközi eseményről kitilthatják az országot.
 
FIFA: felfüggesztették a kuvaitiak és a szamoaiak tagságát 2008. október 25. 10:39 A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) felfüggesztette a kuvaitiak és a szamoaiak tagságát, a peruiakat pedig figyelmeztetésben részesítette.
 
Labdarúgás, Peru: motoros merénylő ámokfutása futballmeccs előtt 2008. június 26. 12:41 Egy futballszurkolót agyonlőttek, hetet pedig megsebesítettek a perui fővárosban. Valamennyiükre egy ismeretlen motoros merénylő tüzelt, amikor a javarészt tinédzserek alkotta csoport a limai Nemzeti Stadion felé tartott, hogy megtekintse az Universitario és a Sporting Cristal közötti, szerda esti bajnoki mérkőzést. A fegyveres kereket oldott.
 
Vb-selejtezők, Dél-Amerika: kiütéses uruguayi győzelem Peru ellen 2008. június 18. 11:44 Az uruguayi labdarúgó-válogatott hat góllal verte Peru együttesét a 2010-es világbajnokság dél-amerikai selejtező sorozatának hatodik fordulójában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu