KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PARAGUAY"
Fejbelőttek egy szurkolót Paraguayban 2012. április 16. 20:57 Egy szurkoló meghalt, egy kilenc éves kisfiú pedig súlyos sérülést szenvedett a Cerro Porteno–Olimpia paraguayi futballmérkőzésen. A dél-amerikai rangadón egy szurkoló lövöldözni kezdett, az egyik golyó egy 18 éves fiú, Rodrigo Fleitas fejét találta el, aki szörnyethalt. A másik lövedék egy kilencéves kisgyereket sebesített meg súlyosan. A rendőrségnek sikerült a tettest őrizetbe vennie. A Ciudad del Este városában rendezett mérkőzésen a vendég Olimpia győzött 1-0-ra.
 
Szabadrúgás a kezdőkörből, góóól!!! 2010. május 25. 21:02 Ezúttal a paraguayi labdarúgás élvonalába kalauzoljuk el olvasóinkat, ahol az éremre hajtó Olimpia Asunciónnak lőttek pofátlanul nagy gólt legutóbbi hazai meccsén! A Sol de America középpályása, Oldie Inca volt a "vétkes": a kezdőkörből lőtte ki a jobb felső sarkot nagyjából ötven méterről. A fővárosiak kapusa is benne volt a gólban. Ne hagyd ki a találatot!
 
Összedőlt a stadion, ketten meghaltak 2009. február 3. 10:49 Két rendőr vesztette életét Paraguayban, amikor összedőlt a Cacho Stadion egy része – jelentette be a Paraguayi Labdarúgó Szövetség hétfőn. A baleset - amelyben további öt személy megsérült - egy amatőrmérkőzésen történt. A létesítményt azon nyomban bezárták, folynak az ezzel kapcsolatos vizsgálatok.
 
Labdarúgás: ételmérgezés döntötte le lábukról a paraguayiakat 2008. december 1. 14:18 A 3 de Febrero együttese 4-1-es vereséget szenvedett a paraguayi labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában, miután több játékosa is ételmérgezést szenvedett.
 
Barátságos mérkőzés: Paraguay döntetlenezett Elefántcsontparttal 2008. május 22. 15:45 A paraguayi labdarúgó válogatott 1-1-es döntetlent játszott Elefántcsontparttal Jokohamában felkészülési mérkőzésen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu