KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PAOLO_DI_CANIO"
Di Canio: ez nem volt korrekt velem 2013. október 2. 12:22 Paolo Di Canio, a Sunderland kirúgott menedzsere szerint nem volt korrekt a klub eljárása vele szemben, és szerinte több időt érdemelt volna a kispadon. Főleg azok után, hogy az előző szezonban ő tartotta bent a Premier League-ben a kiscsapatot.
 
Di Caniónak 2 meccse van, vagy kirúgják 2013. szeptember 22. 12:49 Paolo Di Caniót annyira ünnepelték az előző szezonban, miután bent tartotta a Premier League-ben a Sunderland csapatát, mint amennyire elégedetlenek vele mostanában. A csapat öt forduló után egy pontot szerezve sereghajtó a tabellán, az olasz edző pedig ultimátumot kapott: két meccse van bizonyítani, különben egy honfitársa jön a helyére.
 
Di Canio: Gyerünk, állítson ki! 2013. szeptember 15. 17:32 Paolo Di Canio, az angol élvonalbeli Sunderland labdarúgócsapatának olasz vezetőedzője maga kérte a játékvezetőt, hogy állítsa ki a vendég Arsenal elleni szombati bajnoki mérkőzésen.
 
Botrányhős a PL-ben! 2013. április 1. 10:15 A Sunderland hivatalos közleménye szerint Paolo Di Caniót kinevezték a csapat menedzserének. A 44 éves edző - a Lazio és a West Ham egykori sztárja - két és fél évre írt alá. A bejelentés vasárnap késő este történt, és meglehetősen nagy port kavart fel Angliában.
 
„Az angol 4. osztály jobb a Serie A-nál” 2011. augusztus 3. 17:23 A lehető legélesebb hangon kritizálta az olasz futballt Paolo Di Canio, a West Ham és a Lazio egykori vezéregyénisége, a negyedosztályú Swindon Town jelenlegi menedzsere. A téma azért is aktuális, mert a nyáron két istenáldotta tehetség is elhagyta-elhagyja Itáliát (Alexis Sánchez, Javier Pastore.)
 
Fasiszta az edző, nincs támogatás 2011. május 21. 16:13 A Swindon Town egyik szponzora felmondta a megállapodást azt követően, hogy a nyíltan fasiszta Paolo Di Caniót nevezték ki menedzsernek.
 
Di Canio lehet a Kolozsvár edzője 2008. december 18. 21:18 Edzőt vált a kolozsvári CFR 1907 labdarúgócsapat, amelynek vezetősége úgy döntött, hogy megválik az olasz Maurizio Trombettától.
 
West Ham: Paolo di Canio szívesen lenne a csapat edzője 2008. szeptember 4. 21:15 Ügynöke szerint Paolo di Canio szívesen lenne az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Ham United edzője.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu