Di Canio lehet a Kolozsvár edzője

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 18. 21:18
Edzőt vált a kolozsvári CFR 1907 labdarúgócsapat, amelynek vezetősége úgy döntött, hogy megválik az olasz Maurizio Trombettától.


Iuliu Muresan klubelnök közölte: szombatig megnevezik az új szakembert, akiről egyelőre csak annyit árult el, hogy külföldi és fiatal. Korábban Oleg Protaszov ukrán, Cristiano Bergodi olasz edzőt, illetve az argentin River Plate éléről távozott Diego Simeonét emlegette a román sajtó Trombetta lehetséges utódaként, legújabban viszont Paulo di Canio neve merült fel, akiről a tuttomercatoweb.com honlap azt írta, hogy érdeklődik iránta a CFR vezetősége.

 

A távozó Trombettának azt róják fel, hogy miközben legalább 20 olyan játékos található a CFR keretében, aki eleget tesz a román élvonal követelményeinek, folyamatosan csak 12-13 játékost szerepeltetett a bajnoki mérkőzéseken és a Bajnokok Ligájában egyaránt.

 

A kolozsvári csapat az idén először szerepelt a BL főtábláján. A nemzetközi mérkőzéseken a romániai csapat nem vallott szégyent, hiszen az AS Roma, a Chelsea és a Bordeaux ellenfeleként négy pontot gyűjtött. Nem bírta azonban mindkét fronton a küzdelmet, ugyanis a bajnokság őszi idényét csak az ötödik helyen zárta, hat ponttal az éllovas Dinamo Bucuresti mögött.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu