KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OTTUSA_EUROPA_BAJNOKSAG"
Öttusa Eb: ez már döfi! 2011. augusztus 2. 09:10 Négy éremmel - három arannyal és egy ezüsttel -, valamint két olimpiai kvótával sikeresen, a nemzetek rangsorában a legeredményesebbként fejezte be az angliai öttusa Európa-bajnokságot a magyar válogatott.
 
Kitűnő magyar kezdés az öttusa Eb-n 2011. augusztus 1. 12:45 A magyar női és férfi csapat egyformán az élen végzett vívásban az angliai öttusa Európa-bajnokság hétfői váltóversenyében.
 
Nekünk nem jutott kvóta az öttusa-Eb-n! 2011. július 30. 21:10 A negyedik helyen végzett a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Demeter Bence összeállítású csapat az angliai öttusa Európa-bajnokság szombati férfi versenyében. Egyéniben a legjobb magyar, Tibolya Péter volt, aki a 14. helyen végzett. Demeter 19., Kasza 25., Marosi pedig 31. lett. Azaz oda az olimpiai kvóta...
 
Két magyar döntős az öttusa Eb-n 2011. július 29. 22:00 Kovács Sarolta és Tóth Adrienn bejutott a nők vasárnapi versenyének döntőjébe az angliai öttusa Európa-bajnokságon. A selejtező A csoportjának két magyarja minden számban nagyon jó teljesítményt nyújtott, így különösebb nehézség nélkül biztosította helyét a fináléban.
 
Öttusa Eb: három érem a magyar mérleg 2010. július 21. 13:29 A női csapat túlteljesítette az elvárást, a férfi válogatott szereplése viszont elmaradt a várakozástól a kedden véget ért debreceni öttusa Európa-bajnokságon, amelyen a magyarok két arany- és egy ezüstéremmel a németek mögött második helyen végeztek az eredményességi rangsorban.
 
Öttusa Eb: győzött a magyar férfi váltó 2010. július 20. 17:37 Aranyérmes lett a Marosi Ádám, Németh Róbert, Kasza Róbert összeállítású férfi váltó a Debrecenben rendezett öttusa Európa-bajnokság keddi zárónapján.
 
Vezetnek a magyarok az öttusa Eb-n 2010. július 17. 13:26 Kiválóan úsztak a magyarok a debreceni öttusa Európa-bajnokság női versenyének szombati döntőjében, ezzel a vívás utáni negyedik helyről az élre ugrottak a csapatversenyben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu