KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OSZTRÁK BAJNOKSÁGOK"
Tovább robog az MU - fogadási blog 2011. július 23. 15:41 Péntek igazi búfelejtőnek bizonyult, amit bloggerünk elveszített a Ferencváros El-kiesésén, azt a tegnapi nap visszanyerte. Soha rosszabb napot, a hármaskötés mellett a szimplatipp is bejött, amihez tiszta szívből gratulálunk. Mára szintén maradt egy hármaskötés és egy önálló jóslat: jövendőmondónk úgy véli, hogy az MU tovább robog az Egyesült Államokban, de a tarsolyban van még német, svéd és osztrák labdarúgás is. Érdemes bekukkantani a napituti-ra!
 
Szabics Imre bajnok a Sturmmal 2011. május 26. 12:46 Szabics Imrével a fedélzetén nyerte meg a 2010-2011-es osztrák élvonalbeli futballbajnokságot a Sturm Graz.
 
Olasz, spanyol és osztrák meló - blog 2011. március 20. 13:09 A nagysikerű szombat délután és a Milannak köszönhetően kevésbé sikeres este után vasárnap újabb kihívások várnak a futballszeretőkre és a tippelni vágyókra. Ezúttal szintén egy hármaskötés érkezett bloggerünktől, aki Olaszországba, Spanyolországba és a sógorokhoz invitál meg minket. A három izgalmas meccs szép kis summát hozhat a bevállalósoknak...
 
Újabb horror a futballpályán! - videó 2010. április 21. 23:39 Eddie Gustafsson, a Salzburg svéd kapusa az LASK Linz elleni bajnoki mérkőzés 42. percében súlyos lábtörést szenvedett. A linzi csapat támadóját, Lukas Kraglt a bíró azonnal kiállította, ám ez aligha vigasztalja a 33 éves futballistát, akit azonnal kórházba szállítottak. Mint kiderült, a játékos több hónapig nem lesz bevethető állapotban. A félelmetes eset az arsenalos Aaron Ramsey sérülésére emlékeztet. A walesi középpályásnak 6-8 hónap kényszerpihenőt jósolnak az orvosok. Öt fordulóval a bajnokság vége előtt a Salzburg magabiztosan vezeti a tabellát. A mérkőzés utáni nyilatkozatában Hupp Stevens, a csapat vezetőedzője teljes megdöbbenését fejezte ki eset kapcsán. Ezt nem biztos, hogy látni kell!
 
Bajnok lett a Salzburggal Bodnár László 2009. május 17. 17:52 Red Bull Salzburgnak hívják az osztrák Bundesliga új bajnokát. Bodnár László együttesének az SV Ried kaparta ki a gesztenyét, amely az első félidő hajrájában intézte el a nagy rivális, címvédő Rapid Wient vasárnap délután.
 
Bodnárék cipóra verték Pusztaiékat 2009. május 3. 23:36 Az osztrák bajnoki cím várományosa, a Red Bull Salzburg tekintélyt parancsoló győzelmet ünnepelhetett a Bundesligában vasárnap, 6-0-ra verte a középcsapat FC Kärntent. A hazaiaknál Bodnár László, a vendégeknél Pusztai Olivér játszotta végig a mérkőzést.
 
Elvesztették a derbit Sáfár Szabolcsék 2009. április 26. 17:57 Hamisítatlan városi rangadón győzött hazai pályán a Rapid Wien a Sáfár Szabolccsal a kapuban felálló Austria ellen 3-2-re vasárnap este. A lilák pakisztáni csatára, Rubin Okotie góljai foglalták keretbe a mérkőzést a Hanappiban, de a két találat között Sáfár Szabolcs háromszor is kapitulált.
 
Petárda tette tönkre a kapus karrierjét 2009. március 19. 11:20 Egy sportolónak már azt is nehéz megemésztenie, ha egy váratlan sérülés, baleset után fel kell hagynia azzal, amit addig addig annyira szeretett csinálni. Képzeljük el ezek után Georg Kochot, az osztrák labdarúgó bajnokság címvédője, a Rapid Wien kapusát, akinek egy szurkolók által behajított petárda miatt kell idő előtt visszavonulnia. A hálóőr még augusztusban sérült meg és egészen szerdáig reménykedett a visszatérésben. Nem történt meg...
 
Ausztria: Klaus Lindenberger lett a Linzer ASK új vezetőedzője 2008. október 28. 12:38 Az egykori válogatott kapus, Klaus Lindenberger lesz a Linzer ASK labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
 
A Salzburg nagyon elverte Csizmadiáékat 2008. július 9. 21:22 Parádésan kezdte az osztrák labdarúgó-bajnokság 2008/2009-es idényét a Red Bull Salzburg együttese. A Co Adriaanse által irányított gárda 6-0-ra verte meg hazai pályán a vendég Mattersburgot, amelyben Csizmadia Csaba kezdő volt, Kovrig Ákos ellenben nem kapott lehetőséget.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu