KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OLE_GUNNAR_SOLSKJAER"
MU-legenda lett a Cardiff City edzője 2014. január 2. 14:39 Még el sem indult í 2014-es év, máris új edző került be a Premier League-be. A Cardiff City csak év vége előtt pár nappal rúgta ki Malky Mackayt, csütörtökön máris hivatalosan bejelentették, hogy a wales-i klub új menedzsere nem más, mint az egykori Manchester United-legenda, a norvég Ole Gunnar Solskjaer.
 
Solskjaer nemet mondott a PL-re 2012. május 20. 15:25 Nem lesz a Premier League-ben szereplő Aston Villa edzője Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United korábbi csatára.
 
MU: Hosszabbított az „új Solskjaer”! 2011. október 24. 15:22 A Manchester United hivatalos honlapja közölte a hírt, amely már másfél hete nyílt titok volt: a mexikói válogatott csatár Javier Hernández 2016-ig a manchesteriek futballistája lesz.
 
Solskjaer a Blackburn menedzsere lehet 2011. szeptember 17. 14:25 A Manchester United legendája, Ole Gunnar Solskjaer lehet a sokat támadott Steve Kean utódja a Blackburnnél - írja a Daily Mirror.
 
Solksjaer tiniket ajánlott az MU-nak 2011. július 1. 18:46 Ole-Gunnar Solksjaer ugyan néhány hónappal ezelőtt visszatért a Moldáéhoz, de továbbra is segíteni akar a Manchester Unitednek. A Vörös Ördögök norvég legendája két fiatal labdarúgót ajánlott Sir Alex Ferguson figyelmébe.
 
Elhagyta legendája a Man. Unitedet 2010. november 9. 21:29 Tizennégy év után távozott a Manchester Unitedtől Ole Gunnar Solskjaer, aki a hazájában szereplő Molde labdarúgócsapatának vezetőedzője lett.
 
Győzelemmel búcsúztak Solksjaertől 2008. augusztus 2. 18:42 Végleg elköszönt az Old Traffordtól Ole Gunnar Solksjaer, aki az 1999-es Bajnokok Ligája-döntő utolsó pillanataiban győztes góllal segítette a Manchester United labdarúgócsapatát. A norvég csatár utolsó hivatalos találkozóján az idén is Európa trónján ülő angol együttes 1-0-ra győzte le az Espanyolt, Frazier Campbell a 82. percben volt eredményes.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu