KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OLASZ_U19_LABDARUGO_VALOGATOTT"
A német fiataloké az Európa-bajnoki cím 2008. július 26. 20:54 A német korosztályos labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki címet ünnepelhetett a csehországi U19-es kontinenstornán, melynek jabloneci döntőjében meggyőző játékkal, negyven percig emberhátrányban futballozva győzte le 3-1-re Olaszország legjobbjait.
  
Bronzérmet hozott a csehországi kaland 2008. július 23. 19:25 A csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokság szerda koraesti, plzeni elődöntőjében az olasz válogatott 1-0-ra legyőzte a világbajnoki kvalifikációval és a csoportból való továbbjutással célkitűzéseit jócskán túlteljesítő magyar nemzeti csapatot, ezzel bejutott a szombati, jabloneci fináléba. A mindent eldöntő találatot a csereként beálló Fernando Forestieri szerezte a 65. percben.
  
Koman: Kezdhetnek pakolni az olaszok! 2008. július 23. 09:30 Koman Vladimir dicséri sampdoriás csapattársait, Vincenzo Fiorillót remek kapusnak, Andrea Polit pedig kiváló középpályásnak tartja, mégis azt üzeni nekik és a többi olasznak, hogy kezdhetnek csomagolni, a szerda esti plzeni mérkőzés után úgy is utazhatnak haza. Azaz a magyar csapatkapitány szerint kétség sem férhet a mieink győzelméhez és továbbjutásához az U19-es labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében.
 
Nehéz, de verhető ellenfél az olasz 2008. július 22. 12:45 A szerda esti, plzeni elődöntőben kétségkívül komoly játékerőt képviselő, de korántsem legyőzhetetlen ellenfél vár a magyarokra az olasz labdarúgó-válogatott személyében. Amennyiben Sisa Tibor valamennyi pályára küldött játékosa kihozza magából a maximumot, úgy a mieink beverekedhetik magukat a szombati, jabloneci fináléba a csehországi U19-es Európa-bajnokságon. Az azúrkékek korosztályos csapatának alappillére az AC Milant erősítő Andrea Paloschi, a Cisco Románál pallérozódó Andrea Mazzarani, valamint Koman Vladimir sampdoriás csapattársa, Andrea Poli. Mazzarani eltiltás miatt nem játszhat.
 
Tartanak Komantól a genovai társak 2008. július 22. 07:00 A csehországi U19-es Európa-bajnokságon szereplő olasz válogatott labdarúgói majd’ kicsattannak az önbizalomtól, meg sem fordul a fejükben annak a lehetősége, hogy elbukhatják a magyarok elleni, plzeni elődöntőt szerdán. A túláradó lelkesedés ellenére Vincenzo Fiorillóban, Andrea Poliban, Stefano Okaka Cukában és Massimiliano Taglianiban egy aggodalom közös, valamennyien tartanak Koman Vladimirtől. Munkatársunk hétfő este Prága belvárosában beszélgetett a Squadra Azzurra játékosaival.
 
Rocca: Teljesítettük is a küldetésünket 2008. július 21. 06:58 Francesco Rocca kapitánynak minden vágya teljesült az olasz U19-es labdarúgó-válogatott Csehország elleni hősies, 4-3-as győzelmét követően, amellyel a legjobb négy közé meneteltek fiai. A taljánok lesznek a magyar csapat ellenfelei a szerdai plzeni elődöntőben, a másik ágon a németek a házigazda csehekkel mérkőznek meg a fináléba jutásért.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu