KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OLASZ_SZUPERKUPA"
A Juve öt perc alatt nyert szuperkupát 2013. augusztus 18. 22:55 A bajnok Juventus simán nyerte az Olasz Szuperkupát, miután 4-0-ra legyőzte a Lazio csapatát, gyakorlatilag annak otthonában, a római Olimpiai Stadionban. Bár Paul Pogba kezdte a gólgyártást, a torinói csapat a második félidőben öt perc leforgása alatt nyerte meg a meccset, miután Giorgio Chiellini, Stephan Lichtsteiner és Carlos Tévez pontosan ennyi idő alatt rámolt be három gólt Claudio Marchetti kapujába.
 
A Milan nyerte a Szuperkupa-derbit! 2011. augusztus 6. 15:56 VIDEÓK! Hatodszor lett Olasz Szuperkupa-győztes a Milan labdarúgócsapata, miután 2-1-re nyerni tudott az ősi rivális Inter ellen, teltház előtt, a pekingi Madárfészekben. Sneijder szabadrúgásgóljával sokáig vezettek a Nerazzurrik, de Ibra és Boateng kilenc perc alatt megfordította a meccset. Milan-trófeával indult az olasz futballszezon. Lehet, hogy ez volt Sneijder búcsúmeccse?
 
„Milánói derbit tétmeccsen Pekingben!” 2011. március 4. 16:30 2009 után ismét Kína fővárosában, Pekingben rendezik az Olasz Szuperkupát, ahol a Serie A 2011-es bajnoka és az Olasz Kupa következő győztese ütközik meg egymással.
 
Pekingben kezdődik az olasz idény 2010. június 1. 17:03 Augusztus 21-én Pekingben rendezik a 2010-2011-es olaszországi futballidény első tétmérkőzését, az Inter-Roma összecsapást az Olasz Szuperkupában - jelentette be Olaszország kínai nagykövete kedden délután.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu