KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OKLAHOMA_CITY_THUNDER"
Az Oklahoma nyerte a nyugati rangadót 2013. április 5. 10:28 A saját kezében az Oklahoma City Thunder sorsa, ha meg akarja szerezni a nyugati csoportelsőséget, miután 100-88-ra legyőzte saját közönsége előtt az éllovas San Antonio Spurst csütörtökön. A Durant, Westbrook páros 52 pontot termelt, az Oklahoma mérlege vesztett mérkőzések tekintetében immár megegyezik a Spursével. A Seattle Supersonics utódcsapatára azonban nagyon nehéz túrák várnak (Indiana, New York, Utah), a San Antoniónak valamivel könnyebb a sorsolása.
 
Westbrook-show: a pályán, és azon kívül 2013. február 1. 09:41 Az Oklahoma City Thunder közel húsz ponttal, míg a Golden State Warriors nagy csatában nyert vendég riválisa ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján. A tartalékos Grizzlies (kilenc hadra fogható játékossal) számára felcsillant a remény a harmadik harmadban, amikor Russell Westbrook felbosszantotta magát, és edzője jegelte egy kicsit, de a visszatérése után már nem volt kérdéses, hogy a Thunder lesz győztes. A másik mérkőzésen a Warriors legjobbja David Lee volt a Dallas ellen, csak egy assziszttal maradt el a tripla duplától.
 
NBA-döntőt ér a Dallas őrült fordítása?! 2011. május 24. 09:20 Dirk Nowitzki a hajrában vállára vette a Dallas Maverickset, amely a mérkőzés vége előtt 5 perccel még 15 pontos hátrányban volt, ám a német óriási segítségével hosszabbításban győzött az Oklahoma City Thunder otthonában az NBA nyugati fináléjában. A texasiak ezzel 3-1-re vezetnek és egyetlen mérkőzésre vannak 2006 óta első nagydöntőjüktől, ahova szerdán saját közönségük előtt juthatnak be.
 
NBA: visszavette pályaelőnyét a Dallas 2011. május 22. 10:05 Hiába Russell Westbrook 30 és Kevin Durant 24 pontja, a Dallas Mavericks nagyon bekezdve, igazi csapatmunkával azonnal visszavette pályaelőnyét az Oklahoma City Thundertől az NBA nyugati döntőjének harmadik mérkőzésén. Folytatás hétfőn Oklahomában.
 
A Lakers elbújhat az Oklahoma mögött 2011. május 20. 09:16 Kevin Durant (24 pont), James Harden (23), Eric Maynor, Nick Collison és Daequan Cook valami olyat tett, amire korábban Kobe Bryanték nem voltak képesek. Az Oklahoma City ugyanis legyőzte a Dallas Maverickset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság nyugati főcsoportdöntőjének második összecsapásán. Tette mindezt idegenben,ezzel 1-1-re hozta az eredményt az egyik fél negyedik sikeréig tartó ütközetében. Dirk Nowitzki 29 pontja ezúttal kevésnek bizonyult.
 
Nowitzki 48 pontjával előny a Dallasnál 2011. május 18. 09:05 VIDEÓ! Nem a védelmek csatáját hozta a nyugati döntő első felvonása az NBA-ben, a Dallas Mavericks ugyanis 233 pontos mérkőzésen győzött az Oklahoma City Thunder ellen.
 
Főcsoportdöntős az Oklahoma 2011. május 16. 09:25 Az Oklahoma City Thunder az utolsó, hetedik mérkőzésen legyőzte a vendég Memphis Grizzliest, ezzel bejutott a nyugati döntőbe. A siker kovácsa a 39 pontig jutott Kevin Durant volt. A keleti finálé nyitányán az alapszakaszgyőztes Chicago Bulls simán verte hazai pályán a Miami Heatet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában. A győztesek vezére, Derrick Rose 28 pontig jutott.
 
NBA: Wade és James 77 pontja döntőt ért 2011. május 12. 09:07 Bár a hajrában 87-81-re vesztésre állt, a mérkőzést 16-0-s sorozattal befejezve 97-87-re győzött a Miami Heat és bejutott az NBA keleti főcsoportjának döntőjébe. A Boston Celtics vesztét a 34 pontig jutott Dwyane Wade, és 33-at szóró LeBron James voltm így nyugodtan várhatják a másik ág győztesét, ahol a Chicago 3-2-re vezet az Atlanta ellen. Az Oklahoma simán nyert a Memphis ellen, így egy sikerre van a nyugati finálétól, ahol a Dallas várja.
 
NBA: hosszabbításos krimi Memphisben 2011. május 8. 10:06 Az Oklahoma a harmadik negyedben 15 ponttal is vezetett Memphisben, a végén mégis futnia kellett az eredmény után. Bár az egyenlítés 52 másodperccel a rendes játékidő vége előtt összejött, a ráadásban a lendületbe jött Grizzlies „felfalta" az ellenfelét, és 101-93-as sikerével 2-1-re vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban. A Miami-Boston csata ugyancsak 2-1-re módosult, miután Celtics a 28 pontos Kevin Garnett vezetésével 97-81-re megnyerte az első hazai meccsét.
 
A Miami Heat másodszor sem kegyelmezett 2011. május 4. 09:05 LeBron James 35, Dwyane Wade 28, Chris Bosh pedig 17 pontig jutott, ez lényegében elegendő volt a Miami Heatnek, hogy 2-0-s előnybe kerüljön a keleti címvédő Boston Celtics ellen az NBA rájátszásának elődöntőjében. Egyenlített az Oklahoma City Thunder a Memphis Grizzlies ellen. A csapatok szombaton a harmadik mérkőzésekkel folytatják a párharcokat.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu