KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NŐK"
Vb-ket, kosár Eb-t rendezünk 2015-ben 2014. december 29. 14:04 Több világbajnokságnak, egy Európa-bajnokságnak, világkupa-, illetve Grand Prix-viadaloknak, hagyományosan a Forma-1-es futamnak, s még több, további jelentős versenynek ad otthont jövőre Magyarország.
 
Magyar bronz a birkózó-vb-n 2013. szeptember 19. 19:16 Barka Emese bronzérmet nyert a nők 55 kilogrammos súlycsoportjában a budapesti Papp László Sportarénában zajló birkózó-világbajnokság negyedik versenynapján.
 
Éremért küzdhetnek birkózóink 2013. szeptember 19. 15:27 Barka Emese (55 kg) és Sastin Marianna (59 kg) is bejutott az elődöntőbe, így mindketten már biztosan éremért küzdhetnek majd csütörtök este a budapesti birkózó-világbajnokság negyedik versenynapján.
 
Babos nem a top 100-ból kezdi US Opent 2013. augusztus 26. 09:04 A jelenleg a legmagasabban jegyzett magyar teniszezőnő, Babos Tímea további négy helyet rontott, és az eheti WTA női-teniszvilágranglistán a 107. helyre esett vissza. Közben ma elrajtol az és utolsó Grand Slam-tornája, az amerikai nyílt teniszbajnokság, a US Open.
 
Babos Tímea újra a top 100-ban 2013. augusztus 5. 10:10 A jelenleg legmagasabban jegyzett magyar teniszező, Babos Tímea múlt heti, donyecki fináléjával újra betört a női teniszezők legjobb száz játékosa közé, ahol egyébként a dobogón is helyet cserélt két nagyágyú.
 
Visszatér a tenisz szépségkirálynője 2010. május 5. 13:30 Végre, évek óta erre vártak a teniszsport szerelmesei!!! Hosszú szünet után ismét hivatalos versenyen indul az annak idején a közvetlen élmezőnyhöz tartozó, párosban több Grand Slam-trófeát begyűjtő Anna Kurnyikova, minden idők egyik, ha nem a legszebb játékosa. A modelleket megszégyenítő külsejű orosz teniszező egykori állandó társa, Martina Hingis oldalán indul a wimbledoni GS-verseny szeniortornáján.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu