KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NICK_FRY"
Zúgolódás az unalmas F-1-es rajt után 2010. március 15. 16:17 Videó! „A Formula-1 minden eddiginél kiegyenlítettebb, izgalmasabb és közönségszórakoztatóbb lesz" - ilyen és ehhez hasonló kijelentések repkedtek a levegőben a 2009-es szezon után, amikor bejelentették a sorozat szabályainak módosítását. Ehhez képest az első, bahreini futamot mindennek lehetett nevezni, csak élvezetesnek nem. A pilóták és a csapatvezetők egyaránt zúgolódnak, mert a tavalyihoz képest igencsak megnőttek az istállók közti különbségek.
 
A Mercedes még nem tett le Schumiról 2009. december 11. 19:19 A menedzsment korábbi tagadása ellenére sem csitul a Michael Schumacher-láz, a Brawn GP örökébe lépett Mercedes GP-t ugyanis folyamatosan hírbe hozzák a hétszeres világbajnokkal. A legfrissebb, Németországból származó hírek szerint az autógyár támogatását élvező csapat 7 millió fontos fizetést juttatna a pilótának, aki a Williamstől igazolt Nico Rosberg márkatársa lenne.
 
Button elment, vissza se nézett 2009. november 19. 21:21 Éles hangnemben kritizálták a Mercedes GP (korábban Brawn GP) istálló részéről Jenson Buttont, aki szerda óta már hivatalosan is a McLaren versenyzője, Lewis Hamilton csapattársa. Nem volt lojális, nem értik döntését, december 31-ig, szerződése lejártáig nem is engedik, hogy együtt dolgozzon a wokingiakkal. A csapatfőnökök szerint a 2009-es nem is Jenson Button, hanem Sebastian Vettel éve volt.
 
Hiába a diadal, leépítés lesz a Brawnnál 2009. március 30. 16:27 A vasárnapi melbourne-i Formula-1-es idénynyitón aratott kettős győzelem ellenére sem kerülheti el a nehéz döntést a Brawn GP: a Honda „örökébe” lépett istálló ugyanis jelentős létszámleépítést hajt végre a következő hetekben. A gazdasági világválság okán 270 személyt küldenek el a brackley-i központból.
 
Rövidesen bejelentik, indul a Honda 2009. március 5. 15:45 Rövid időn belül bejelentik, hogy megmenekült a tavalyi szezonban még Honda néven szereplő csapat, amelynek utódja indul a 60. Formula-1-es világbajnokság futamain. Ezt Nick Fry korábbi ügyvezető közölte a száguldó cirkuszban érintett csapatok szövetségének (FOTA) genfi sajtótájékoztatóján.
 
Harmincnál több cég venné meg a Hondát? 2009. január 8. 16:12 Nick Fry, a Honda eddigi ügyvezetője szerint biztos, hogy az utódcsapat rajthoz állhat a 60. Formula-1-es világbajnokság március végén Melbourne-ben sorra kerülő szezonnyitóján. A szakember azt állítja, már több mint harminc cég jelezte vételi szándékát, vagyis előbb-utóbb megmenekül az istálló.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu