KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NB2_KELETI_CSOPORT"
Végre újpesti győzelem! 2011. szeptember 2. 19:09 Jóllehet, a lila-fehér futballisták szezonbeli első sikere nem az élvonalban született meg, ott hét forduló után még nyeretlen a gárda, hanem NB II Keleti csoportjának 3. fordulójában. Az Újpest "B" csapata - amely a felnőtthöz hasonlóan beragadt a rajtnál - 3-1-re intézte el a Szegedet, amely így tovább vár első győzelmére.
 
Mai mottónk: Az én házam a te várad 2009. május 31. 21:55 Ötből négy mérkőzés vendéggyőzelemmel végződött a labdarúgó NB II 28. fordulójának vasárnapi játéknapján. A Szolnok idegenbeli döntetlenje mellett a Kazincbarcika, a Makó, a Kaposvölgye és a Barcs saját stadionjától távol tudott nyerni.
 
Ismeretlen arcok a Ferencváros edzésén 2009. május 28. 17:09 Két új játékos is tiszteletét tette a Ferencváros labdarúgócsapatának edzésén csütörtökön.
 
Versenyben maradtak a pápaiak 2009. május 24. 20:11 A Lombard Pápa 3-0-ra diadalmaskodott a Kaposvölgye otthonában a labdarúgó NB II 27. fordulójában, a Nyugati csoportban, így megőrizte esélyét a feljutásra.
 
Tartja a Gyirmót a Pécs tempóját 2009. május 17. 19:53 Hiába aratott kiütéses, 6-0-s győzelmet szombaton a Pécs, vasárnapi sikerével ismét a Gyirmót vezet a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a 26. forduló után. A győriek a Zalaegerszeg második csapatát múlták felül idegenben. Keleten a már rég bajnok Ferencváros mögött loholó DVSC II és a Bőcs is győzött, előbbi idegenben a BKV Előre, utóbbi hazai pályán a Vecsés ellen.
 
Hatot vágott a Szolnok az ESMTK-nak 2009. május 9. 19:44 A második Pécs és harmadik Pápa is nyert a magyar másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában. A pápaiak idegenben csípték meg a Tatabánya együttesét, a Pécs játék nélkül vette át a vezetést a tabellán a Pápa és a vasárnap pályára lépő Gyirmót előtt. Keleten a Szolnok gólzáporos győzelmet aratott az ESMTK ellen, a Cegléd pedig otthon kapott egy könnyed négyest a Vác-Újbudától, amely ezzel megelőzte őt a tabellán.
 
A Bőcs három gólt rúgott, mégis kikapott 2009. március 29. 18:26 Az ősszel kiválóan szereplő, ám tavaszra elfáradó Bőcs ismét vereséget szenvedett a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 19. fordulójában. A skalpot az utolsó előtti helyen szerénykedő ESMTK gyűjtötte be, amely bár háromszor kapitulált, remek támadójátékával a maga javára fordította a mérkőzést.
 
FTC: együttműködés a Barccsal? 2009. február 12. 14:32 Az ftc.hu internetes oldal információi szerint az FTC zRt. vezérigazgatója, Berki Krisztián megbeszéléseket folytat arról, hogy Barcs legyen a klub Somogy megye és környékének kihelyezett utánpótlásbázisa.
 
Ferencváros, avagy az ígéret földje 2009. január 21. 18:13 A Ferencváros megkezdte az alapozást a tavaszi folytatásra, és Bobby Davison egy percig sem kételkedik abban, ez a keret gond nélkül képes lesz kiharcolni az élvonalba való feljutást. Az első edzés tapasztalatai alapján a közel negyven labdarúgót foglalkoztató, illetve tesztelő zöld-fehérek mennyiségben kétségkívül nem szenvednek hiányt, ám hogy az erősítések milyen minőségi változást jelentenek majd tavasszal, egyelőre nem adhat túl sok okot a bizakodásra. A jelmondat mindenesetre egyértelmű: fel kell jutni!
 
Labdarúgás, NB II: Albert, Szűcs és Rákosi is segítheti az edzőt 2009. január 12. 16:25 Berki Krisztián, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szeretné, hogy a három egykori legendás játékos nagyobb szerepet kapjon eddigi feladatkörénél.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu