KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MUNIR_EL_HAMDAUI"
Firenzében születne újjá a gólkirály 2012. július 11. 16:27 VIDEÓ! Eredivisie-gólkirályt igazolt a Fiorentina, amely bejelentette, hogy elhozta az Ajaxtól a 27 éves, marokkói válogatott támadó Munir El Hamdauit.
 
Kitették az elégedetlen csatár szűrét 2011. március 4. 14:40 Határozatlan ideig nem látogathatja az első csapat edzéseit, így értelemszerűen a mérkőzéseken sem léphet pályára Munir el-Hamdaui, az Ajax Amsterdam labdarúgója.
 
Chelsea-MU csata az Ajax sztárjáért? 2010. november 7. 14:22 Angol lapértesülés szerint a Premier League két sztárcsapata harcol az Ajax Amsterdam csatárászáért, Munir El-Hamdauiért. A Mirror úgy tudja, a Chelsea és a Manchester United is szívesen látná a 26éves marokkói futballistát.
 
Luis Suárez nem aggódik gólínsége miatt 2010. november 2. 13:23 VIDEÓ! Nem aggasztja, hogy mostanában nem talált a hálóba a bajnokságban Luis Suárez, az Ajax Amszterdam csatára, aki a NUsportnak nyilatkozott arról, mi okozza problémáit, hozzátette, örül annak, hogy hosszú idő után gólerős csatártárs került mellé Munir El Hamdaui személyében.
 
Az Ajax-csatár álomszép duplája - videó! 2010. október 28. 11:54 Nagy vásárt csinált a nyáron az Ajax, amely megszerezte az AZ Alkmaar 26 esztendős csatárát, Munir El-Hamdauit. A 2009-ben a holland gólkirályi címet szerző marokkói meghálálta a bizalmat és tíz góljával az idei rangsorban is az élen áll tíz góllal, de képességeiről jól árulkodik a szerdai Heerenveen (3-1) ellen lőtt gyönyörű duplája, amelyről társa, Luis Suárez is csak elismerően nyilatkozott. Nézd meg a támadó látványos góljait!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu