Firenzében születne újjá a gólkirály

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 11. 16:27
VIDEÓ! Eredivisie-gólkirályt igazolt a Fiorentina, amely bejelentette, hogy elhozta az Ajaxtól a 27 éves, marokkói válogatott támadó Munir El Hamdauit.


El Hamdaui 2009-ben holland bajnok, holland gólkirály, és a szezon legjobb játékosa lett az AZ-ben, egy évvel később, karrierje delelőjén igazolt az Ajaxhoz, ahol duplázott debütálásán, majd ő lőtte BL-csoportkörbe  az amszterdamiakat öt év szünet után.

A 2010-es naptári esztendő végén történt edzőváltás (Jol helyett De Boer) meghatározónak bizonyult El Hamdaui sorsát illetően, méghozzá negatív értelemben. A temperamentumos marokkói nehezen tűrte, hogy a cserepadon jegelik, és rendkívüli módon megromlott a viszonya edzőjével. 2011 tavaszán még jutott neki szerep, de a teljes elmúlt szezont az Ajax-tartalékoknál töltötte...

A lilák már a télen mentőövet dobtak volna az ásznak, mindenben meg is egyeztek a klubbal és a játékossal, mégsem jött össze az üzlet, a menedzser szerint azért, mert teljesíthetetlen bankgaranciákat kért az Ajax, a holland klub szerint azért, mert bánatpénzt követelt El Hamdaoui, amiért veszélybe sodorták pályafutását.

IDe tartozó hír, hogy a Fiorentina hamarosan újabb igazolásról rántja le a leplet: a Boca 25 éves védője, Facundo Roncaglia már meg is érkezett Toszkánába.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu