KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MILOS_RAONIC"
Ráijesztettek Federerre, de hiába 2012. március 14. 10:36 Sem a bombaformában lévő Milos Raonic, sem az influenza nem tudta megállítani Roger Federert Indian Wellsben, a svájci teniszcsillag három szettben ugyan, de kvalifikálta magát a rangos 1000-es torna nyolcaddöntőjébe kedden (6:7, 6:2, 6:4). A brazil Thomaz Bellucci ellen folytathatja. Rafa Nadalt már nem izzasztották meg ennyire, honfitársát, Marcel Granollerst lépte le egy sima 6:1, 6:4-gyel. Jutalma: az ukrán Alekszander Dolgopolovval mérkőzhet a nyolc közé jutásért. A nőknél nagy meglepetésre Ana Ivanovics győzött a korábbi vilégelsők csatáján, ezt Caroline Wozniacki bánta.
 
Félrediagnosztizálták az orvosok... 2012. február 16. 12:46 Rossz diagnózist állítottak fel Milos Raonicnál, aki emiatt nem játszhatott Kanada nemzeti együttesében a Davis-kupán.
 
Fogadási csalás a teniszben is? 2011. január 22. 10:56 Nem sok hiányzott ahhoz, hogy dulakodássá fajuljon a szópárbajnak indult konfliktus a kettes pályán, egy második fordulós férfi páros meccsen. A spanyol Feliciano Lopeznél szakadt el a húr 6:7, 4:5-nél, amikor épp leülni készültek. A hálónál latinos temperamentummal kezdte mondani a magáét Mahesh Bhupathinak. Nem volt világos, hogy mi okozta a feszültséget, de a játékvezető lejött a székéből, hogy szétválassza őket. Igaz, Lopez szerint erre semmi szükség nem volt, feleslegesen lökdöste őt a bíró. A mérkőzés után, már lehiggadva nyilatkoztak az érintettek.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu