KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MIHAIL_JUZSNIJ"
Egyedi bocsánatkérés az RG-n – fénykép 2012. június 2. 16:10 Mihail Juzsnyij mindössze négy gémet nyerve esett ki David Ferrer ellen a Roland Garros harmadik fordulójában szombat kora délután, és ő is érezte, ennél jóval magasabb színvonalon illett volna teniszeznie. 0:6, 0:2-nél cipőjével a „sorry”, azaz „bocsánat” szót véste a salakba szurkolóinak. A gesztus értékelendő, ha már leszegett fővel kell távoznia Párizsból.
 
A filozófia doktora lett a top-teniszező 2011. december 15. 18:30 Joggal lehet büszke magára Mihail Juzsnij: a világranglista 8. helyén álló orosz teniszező ugyanis nem csak a pályán, hanem az iskolapadban is remekelt. A kiváló játékos ugyanis a filozófia doktora lett a moszkvai testnevelési egyetemen.
 
Egyedi bocsánatkérés az RG-n – fénykép 2011. június 2. 15:57 Mihail Juzsnyij mindössze négy gémet nyerve esett ki David Ferrer ellen a Roland Garros harmadik fordulójában, és ő is érezte, ennél jóval magasabb színvonalon illett volna teniszeznie. 0:6, 0:2-nél cipőjével a „sorry”, azaz a „bocsánat” szót véste a salakba szurkolóinak. A gesztus értékelendő, ha már leszegett fővel kell távoznia Párizsból.
 
Megmaradtak Verdasco londoni reményei 2010. november 10. 09:11 Nagy nehézségek árán tartotta életben továbbjutási reményeit a szezonzáró londoni szupertornára Fernando Verdasco, aki kedden szetthátrányból fordítva győzött Arnaud Clement ellen a párizsi 2,228 millió eurós teniszviadal második fordulójában.
 
Kétnapos csatában védett címet Djokovics 2010. február 28. 14:09 A vártnál nehezebben, háromszettes csatában győzött a dubaji 1,6 millió dollár összdíjazású férfi tenisztorna kétnaposra nyúló döntőjében a címvédő Novak Djokovics az orosz Mihail Juzsnij ellen.
 
Máris kipottyant a hatodik kiemelt 2009. március 14. 09:15 Agnieszka Radwanska három szettben búcsúztatta a hatodik helyen kiemelt Szvetlana Kuznyecovát az Indian Wellsben zajló 4 millió 500 ezer dollár összdíjazású keménypályás tenisztorna női egyesének 2. fordulójában. A tizenharmadikként rangsorolt Patty Schnyder is kiesett. A férfiak versenyében az első kör jelenette a végállomást Mihail Juzsnyij számára, ugyanis az orosz versenyző megsérült.
 
Nadal és Djokovics simán lépett tovább 2008. augusztus 13. 12:09 A sorsolás szeszélye folytán a spanyol és a szerb zseni is orosz ellenféllel találkozott a harmadik körben, talán még a nagy meglepetést sem zárták ki a szakértők. Andrejev és Juzsnij ugyanis a közvetlen élmezőny mögötti játékosok közé tartozik, mindketten győztek már le világklasszist.
 
Nadal dalolva menetelt a nyolc közé 2008. június 30. 18:56 Ápolták, mégis szenzációsan teniszezve nyert 6:3, 6:3, 6:1-re a spanyol Rafael Nadal a wimbledoni torna nyolcaddöntőjében Mihail Juzsnyij ellen. A salakkirály füvön is remekel, és míg tavaly kétszettes hátrányból nyert ugyanitt az orosz ellen, ezúttal 130 perc alatt hozta a kötelezőt.
   
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu