KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MICHU"
Hivatalos: Michu a Serie A-ban! 2014. július 17. 18:06 A Napoli egy szezonra kölcsönvette a Swansea 28 esztendős, egyszeres spanyol válogatott csatárát, Michut.
 
Michu olasz BL-csapatnál köt ki! 2014. június 30. 13:30 Bafétimbi Gomis megszerzése után átengedheti Michut a Napolinak a Premier League-ben szereplő Swansea labdarúgócsapata - értesült a Marca.
 
Európában is dobbantott a Swansea City 2013. szeptember 20. 09:04 A Swansea City történelmi győzelmet aratott Valenciában, a hazaiak gyorsan tíz főre fogyatkozó csapata ellen. A wales-i együttes ugyanis története során először jutott európai kupa főtáblájára, és egy fantasztikus, egyben teljesen megérdemelt győzelemmel mindjárt dobbantott is: a csoport - papíron - legnehezebb meccsét 3-0-s idegenbeli győzelemmel abszolválta.
 
Vásárlási pánik: 30 millió Michuért? 2013. augusztus 19. 15:40 Negyvenmilliós költekezést tervez az Arsenal a szurkolói elégedetlenség hatására - híreszteli több angol forrás, köztük a London Evening Standard és a The Independent hétfőn.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu