KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MESTEREK_KUPAJA"
Davigyenko ült fel a trónra Londonban 2009. november 29. 17:30 Nyikolaj Davigyenko nyerte az évzáró Mesterek Kupáját a londoni O2 Arénában, miután a döntőben meglepően simán, két játszmában legyőzte a US Open-bajnok Juan Martín del Potrót. Az orosz szinte hibátlanul teniszezett, végig nyomás alatt tartotta ellenfelét, ezzel hazája első játékosa lett, aki megnyerte a hagyományos évvégi szupertornát. Győzelmével 1,51 millió dollárral gazdagodott, Del Potro 740 ezret tehetett zsebre.
 
Federer bukott, Del Potro döntős 2009. november 28. 17:20 Folytatódott a csillaghullás a londoni Mesterek Kupáján: a végső győzelemre leginkább esélyesnek tartott világelső Roger Federer ugyanis az első elődöntőben 115 perces csatában kikapott Nyikolaj Davigyenkótól, miután négyszer elveszítette adogatását. Így új bajnokot avatnak a férfi teniszezők hagyományos évzáró tornáján, a másik ágon a US Open-győztes Juan Martin Del Potro irgalmatlan csatában verte a svéd Robin Söderlinget..
 
Csomagolnak a spanyolok Londonban 2009. november 26. 19:10 Nincs már versenyben a továbbjutásért spanyol teniszező a Mesterek Kupáján, Rafael Nadalhoz hasonlóan Fernando Verdasco is csomagolhat Londonban és készülhet a decemberi Davis-kupa döntőre. Verdasco harmadik meccsét is döntő játszmában vesztette el a brit Andy Murray ellen. A csoportkör utolsó találkozóján Roger Federer és Juan Martín del Potro játszik egymással.
 
Nadal után Djokót is kiütötte Söderling 2009. november 25. 17:32 A korábbi világelső Rafael Nadal után az elmúlt hetekben pazar formában játszó, a londoni nyitó körben is győztes Novak Djokovics sem bírt a Mesterek Kupájára csak Andy Roddick visszalépése után eljutó Robin Söderlinggel. A spanyol zsenit 6:4, 6:4-re felülmúló svéd teniszező a szerb sztárral szemben 7:6, 6:1-re diadalmaskodott. Söderling ezzel már bejutott az elődöntőbe, míg Djokovicsnak le kell majd győznie Nadalt a záró fordulóban. A spanyol egyébként szerdán késő este az orosz Nyikolaj Davigyenkóval találkozik.
 
A US Open-győztes nyerte a teniszkrimit 2009. november 24. 17:52 Folytatódott a vasárnap elkezdett "folyamat" a londoni Mesterek Kupája A csoportjában, vagyis a US Open-győztes Juan Martin Del Potro 2-1-re múlta felül Fernando Verdascót a hagyományos évzáró egyéni tenisztorna második körében. Így a nyitó napon Andy Murray-től vereséget szenvedő argentin sztár még bejuthat a legjobb négy közé, az első fordulóban Roger Federertől kikapó spanyol játékos azonban már semmiképpen sem kerülhet az elődöntőbe.
 
Nadal bukott, örülhet Federer 2009. november 23. 17:24 A londoni ATP-világbajnokság második napján az ezen a szinten újoncnak számító svéd Robin Söderling egy óra harmincnyolc peerc alatt, alatt 6:4, 6:4-re legyőzte a szokatlanul sokat bizonytalankodó, keveset vállaló második kiemelt Rafael Nadalt. Miután Roger Federer vasárnap este megfordította a spanyol Fernando Verdasco elleni meccsét, a svájci 1145 pontra növelte előnyét a ranglistán Nadallal szemben, és már csak egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy az élen zárja az évet. Függetlenül attól, hogyan szerepel a spanyol.
 
Nadal gyorsan visszavághat Djokovicsnak 2009. november 18. 13:26 A szerdán elkészített sorsolás alapján már a Mesterek Kupája csoportkörében visszavághat Rafael Nadal a párizsi súlyos vereségért Novak Djokovicsnak, sőt egy másik ellenféllel szemben is lesz törlesztenivalója. A spanyol ász ugyanis a szerb klasszis mellett összecsap az Andy Roddick helyére beugró Robin Söderlinggel is, akivel nem bírt a Roland Garros nyolcaddöntőjében. A B csoport negyedik tagja Nyikolaj Davigyenko lesz.
 
Tenisz, Mesterek Kupája: kikaptak a döntőben a Bryan-testvérek 2008. november 16. 19:51 A kanadai Daniel Nestor és a szerb Nenad Zimonjics alkotta kettős nyerte a évadzáró sanghaji Mesterek Kupája teniszverseny párosdöntőjét, miután a fináléban 7:6, 6:2-re legyőzték az amerikai Bob és Mike Bryan testvérpárt. A kanadai-szerb duó ezzel megszerezte az év végi ATP-elsőséget, míg a világranglistát továbbra is az amerikai ikerpár vezeti.
 
Novak Djokovics lett Sanghaj mestere 2008. november 16. 11:00 A 21 éves szerb Novak Djokovics nyerte Sanghajban a férfiteniszezők Mesterek Kupját,., miután a döntőben két játszmában, 6:1, 7:5-re orosz ellenfelét, Nyikolaj Davigyenkót. A 2008-as szezon Djokovics győzelmével kezdődött az Australian Openen, legalábbis ami a nagyobb tornákat illeti, majd az évad zárásaként is ő találtatott a legjobbnak.
 
Újabb Djokovics-Davigyenko Sanghajban 2008. november 15. 13:05 A szerb Novak Djokovics jutott elsőként a Mesterek Kupája döntőjébe, miután 2 óra 51 perces csatában 4:6, 6:3, 7:5-re verte Gilles Simont a legjobb négy között. A francia az első játszmát még behúzta, ezt követően azonban magára talált ellenfele, és magabiztos játékának köszönhetően a megfordította a találkozót. A szerb ellenfele a döntőben az orosz Nyikolaj Davigyenko lesz. A kitűnőség az Arany csoportban egyszer már megmérkőzött egymással: akkor Djokovics érdekesen alakuló találkozón végül nyerni tudott.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu