KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAURO_ICARDI"
Icardi duplázott, de nem ünnepelt 2015. február 9. 00:27 Mauro Icardi duplázott vasárnap este a Palermo ellen, de látványosan nem ünnepelt egyik gólja után sem saját közönség előtt, megsértődött ugyanis az őt kritizáló Inter-szurkolókra az előző fordulóban. Az argentin csatár már a második a góllövőlistán a 14 gólos Téveztől egy találattal elmaradva. A másik hős Fredy Guarín volt, mindkét assziszt tőle származik, és ő változtatott először az eredményen egy szöglet utáni fejessel. Az Inter beérte a Milant. A Roma és a Napoli is behúzta a győzelmet délután, így semmi sem változott a top háromban a 22. forduló után.
 
Félelmetes tehetségduó az Interben 2013. július 5. 15:14 VIDEÓ! A jövő együttesét építi az Inter, amely Mauro Icardi után még egy nagy felfedezettet csábított magához: a Parma támadója, Isak Belfodil csatlakozik a lombardokhoz. Nem olcsó vétel, 10 millió eurót plusz Antonio Cassanót és Matias Silvestre-t adják a játékjogának feléért. Sokan az új Karim Benzemának tartják, akinél talán még technikásabb is.
 
Icardi az Interé lesz 2013. március 15. 19:32 Tizenkét és fél millió euróért az Interhez igazol a nyáron Mauro Icardi, a Sampdoria 20 éves, argentin támadója - állítja Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási szakértője.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu