Félelmetes tehetségduó az Interben

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 5. 15:14
VIDEÓ! A jövő együttesét építi az Inter, amely Mauro Icardi után még egy nagy felfedezettet csábított magához: a Parma támadója, Isak Belfodil csatlakozik a lombardokhoz. Nem olcsó vétel, 10 millió eurót plusz Antonio Cassanót és Matias Silvestre-t adják a játékjogának feléért. Sokan az új Karim Benzemának tartják, akinél talán még technikásabb is.


Hatalmas átalakulás zajlik a 2010-ben BL-győztes Inter labdarúgócsapatánál az új vezetőedző, Walter Mazzarri kinevezése után. Mint arról beszámoltunk, a milánóiak három játékost igazoltak ingyen csütörtökön (Carrizo, Campagnaro, Andreolli), és mostmár biztosan övék a legutóbbi Serie A-szezon talán két legnagyobb felfedezettje.

A francia-algériai Belfodil öt évre ír alá, nagyjából ötmillió eurót keres majd ebben az időszakban.

"Most írtam alá, nagyon boldog vagyok. Icardi? Még fiatalok vagyunk, de szeretnénk bizonyítani, hogy helyünk van az Interben" - nyilatkozta a Sky Sportnak Belfodil pénteken.

Korábbi hír, hogy Mauro Icardi az Interben folytatja, a Sampdoria májusban erősítette ezt meg. Hivatalosan még nem jelentették be az üzletet, ám mindez csak idő kérdése. Az argentin játékos évekig a Barca korosztályos csapatában pallérozódott, U20-as válogatott, az év elején azzal került a címlapokra, hogy mesternégyest lőtt a Pescarának olasz bajnokin.

BEST OF BELFODIL

BEST OF ICARDI

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu