KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MATTIA_DESTRO"
Destro a Milanba megy - megerősítés 2015. január 29. 13:19 A Milanban folytatja az olasz válogatott csatár, Mattia Destro - ezt maga a futballista erősítette meg csütörtökön kora délután Facebook-oldalán.
 
Destro kidőlt, a Twentéből pótolhatják 2013. január 26. 19:05 Húszperces műtéten esett át, és nyolc hétig nem futballozhat Mattia Destro, a Roma 22 éves, olasz válogatott csatára - erősítette meg a fővárosi klub szombat este hivatalos közleményében.
 
A nyár legbonyolultabb sagája 2012. július 22. 15:05 Az átigazolási piac legbonyolultabb sagája: miután nagy nehezen megegyezett egymással a Genoa és a Siena, hogy eladják a Romának Mattia Destrót (akit a Genoa elnöke korábban az Internek ígért), most kiderült, hogy a csatár - aki ugyan a Romával is tárgyal - szívesebben próbálná ki magát a Juventusban, amelynek már igent is mondott. A torinóiak azonban még nem tudták meggyőzni a Destro játékjogát birtokló két klubot. Legkésőbb szerdán eljön az igazság pillanata, akkor ugyanis az Egyesült Államokba utazik Walter Sabatini sportigazgató.
 
Napról napra változik a Roma kerete 2012. július 20. 11:35 Mattia Destro Romához igazolásához állítólag már csak a bejelentés hiányzik - a La Repubblica már tényként közölte a váltást -, de a nagy olasz csatárreménység is csak a mozaik egy eleme: Zdenek Zeman alaposan átépíti a Romát. Egyvalami nem változik a Luis Enrique-érához képest: a támadó szellemiség, és a törekvés az attraktív játékra.
 
Közel áll kiszemeltjéhez a Roma 2012. július 14. 13:41 A Corriere dello Sport olasz napilap szerint a Roma közel áll ahhoz, hogy szerződtesse Mattia Destrót. A Siena csatára 12 millió euróért érkezhet az Olimpicóba, ahol a Liverpoolba igazolt Fabio Borinit kellene pótolnia. Az utánpótlás-válogatott 21 éves támadóval a Juventus, az Inter és a Milan is szemezett, de a fejlemények tükrében ideje lesz más kiszemeltet keresniük.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu