KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MATHIEU VALBUENA"
Ribéry visszatért a francia keretbe 2011. augusztus 25. 16:20 Bokaproblémái után ismét ott van a francia labdarúgó-válogatott keretében Franck Ribéry. Nem ő az egyedüli visszatérő, Mamadou Sakho sérülése után Laurent Koscielny és a szezont nagyszerű formában kezdő Mathieu Valbuena is ott lesz a szeptember eleji Eb-selejtezőkön. A D-csoportot a Fehéroroszország előtt egy egység előnnyel 13 ponttal vezető gallok 2-án Albániába, 6-án pedig Romániába látogatnak.
 
Még a végén játékost is vesz az Arsenal 2011. augusztus 17. 19:22 Cesc Fabregas, Emmanuel Eboué és Gael Clichy már elhagyta, Samir Nasri pedig minden bizonnyal távozik. Az Arsenal kerete szűkülőben, és akkor még a sérülések is beleköpnek a levesbe. Ám azért jó hírrel is szolgálhatunk az Ágyúsok híveinek, hiszen Mathieu Valbuena egyre közelebb az Emirateshez.
 
MU-Marseille, a topvédelmek háborúja 2011. március 14. 20:37 A két szinte feltörhetetlen védelem a februári döntetlen után ismét találkozik, az életveszélyes kontrákat vezető Marseille látogat a hazai pályán verhetetlen Manchester United otthonába a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. A Vörös Ördögöknél több - köztük két váratlan - visszatérővel erősödött a keret, azonban a vendégeknél kínos letartóztatás borzolta a kedélyeket. Igaz, egy másik felépült alapemberére számíthat Didier Deschamps.
 
Pana-szkodik az OM középpályása 2010. január 21. 15:58
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu