Még a végén játékost is vesz az Arsenal

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 17. 19:22
Cesc Fabregas, Emmanuel Eboué és Gael Clichy már elhagyta, Samir Nasri pedig minden bizonnyal távozik. Az Arsenal kerete szűkülőben, és akkor még a sérülések is beleköpnek a levesbe. Ám azért jó hírrel is szolgálhatunk az Ágyúsok híveinek, hiszen Mathieu Valbuena egyre közelebb az Emirateshez.


A Marseille zöld utat adott az Arsenalnak, hogy a 26 éves válogatott irányítóval tárgyaljon. Így most már csak a játékoson múlik, hogy Londonba költözik-e. Valbuenát a távozott Fabregas helyére szeretné megvenni a piros-fehér alakulat.

A futballista francia bajnok, emellett kétszeres francia Ligakupa-győztes, illetve a Szuperkupát is elhódította az OM-mel. A 8-szoros gall válogatott Valbuena 2006-ban érkezett a tengerparta a Libourne Saint-Seurintől. 

"Mathiueu az egyik kulcsjátékosunk - nyitott José Anigo sportigazgató. - Ugyanakkor meg kell adnunk számára a választás lehetőségét, amennyiben egy ilyen nagy múltú klub érdeklődik iránta. Ha menni akar, el kell fogadnunk a döntését." 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Arsenal: ő lehet Nasri utódja - videó
Arsene Wenger a napokban egyértelművé tette, mindenképpen szeretné megtartani Samir Nasrit, de arra is felkészült, ha a játékmester enged a csábítóknak. Francia lapértesülések szerint ebben az esetben Mathieu Valbuena, a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu