KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARSEILLE"
Nyolcat kaptak Evráék a Marseille-től 2011. augusztus 2. 22:47 Nyolc-kettőre nyert az Olympique Marseille Sir Alex Ferguson tanítványai ellen kedd este, 15 ezer néző előtt, a II Lajos Stadionban, Monacóban. Az eredményt azért kéretik nem túl komolyan venni, elvégre a második félidőben jórészt amatőrök alkották az MU vegyescsapatát a legerősebb OM ellen, a Cantona egyik jóbarátja szervezte jótékonysági gálán. Szerdán Edwin van der Sar búcsúmeccse következik az Amsterdam ArenA-ban, pénteken pedig Paul Scholes ölt fel utoljára MU-mezt a New York Cosmos ellen!
 
Vasárnapra két menet - fogadási blog 2011. április 17. 15:52 A szombat nem volt rossz, bloggerünk most abban bízik, hogy a vasárnap még jobb lesz. Két önálló tipp érkezett tőle, egyet a spanyol, egyet pedig a francia ligából választotta ki. Mindkét találkozó 17 órakor kezdődik, az egyikben a kiesés réme, a másikban a bajnoki aranyérem közelsége adhat plusz motivációt a csapatoknak.
 
Ronaldo és az ő „mesterötöse" - videók! 2010. március 15. 13:51 Nem hiába rettegnek a kapusok Cristiano Ronaldótól, hiszen amellett, hogy félelmetesen gyors és őrületesen cselez, tökéletes rúgótechnikával rendelkezik. Mi sem bizonyítja mindezt jobban, mint hogy vasárnap a Valladolid ellen immár szezonbeli ötödik szabadrúgásgólját szerezte, miután az ősszel kétszer a Zürich, egyszer a Marseille, míg néhány hete a Villarreal hálóját terhelte. Nézd meg az öt találatot és a korábbi Manchester Unitedben pontrúgásból szerzett néhány gólját!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu