KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARK_WILLIAMS"
Megizzadt a bundagyanús sznúkerbajnok 2010. december 8. 13:14 Óriási csatában, a mindent eldöntő 17. játékban biztosította helyét a legjobb nyolc között a sznúkeridény második legfontosabb ranglistaversenyén John Higgins, aki a nyáron bundagyanúba keveredett.
 
Mark Williams a kínai sznúkerkirály 2010. április 4. 17:06 A korábbi kétszeres világbajnok Mark Williams nyerte a China Opent, a 2009/10-es sznúkerszezon utolsó előtti pontszerző versenyét Pekingben.
 
Létrejött az álomba illő sznúkerdöntő 2010. január 17. 11:33 Videóval! Megismétlődik a 2009-es finálé a legrangosabb meghívásos sznúkerversenyen, a Mesterek Tornáján (Masters), ahol szombaton a világelső Ronnie O'Sullivan és a korábbi világbajnoki döntős Mark Selby csap össze a trófeáért.
 
Cope 147-es bréket lökött, majd kiesett 2008. október 2. 17:21 Az ifjú Jamie Cope a sznúker történetének 64. maximum brékjét érte el csütörtökön a Sanghaji Mesterek Tornáján Mark Williams ellen. A nem mindennapi eredménye ellenére az angol búcsúzni kényszerült a kétszeres világbajnokkal szemben, aki a sorozatban harmadik tornagyőzelmére készülő Ronnie O'Sullivannel találkozik a legjobb négy közé jutásért.
 
O'Sullivan megbabonázta Ken Doherty-t 2008. augusztus 28. 03:25 A májusban harmadik sznúker-világbajnoki címét begyűjtő Ronnie O'Sullivan igazi varázslattal kápráztatta el a Északír Kupa közönségét szerdán Belfastban, Ken Doherty ellen vívott szezonbeli első mérkőzésén. Az angol zseni 4-2-es hátrányból, a kiesés széléről kapaszkodott vissza és sorozatban három frémet begyűjtve jutott a harmadik fordulóba.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu