KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARCEL GRANOLLERS"
Búcsúzott a szervakirály Ivo Karlovic 2009. január 9. 18:39 A szabadkártyás indiai Somdev Dev Varman búcsúztatta a brutális szerváiról nevezetes horvát Ivo Karlovicot az Indiában zajló 450 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna negyeddöntőjében. A meglepetésember hazai játékos mellett a horvát Marin Cilic, a spanyol Marcel Granollers és a németek rutinos teniszezője, Rainer Schüttler jutott elődöntőbe a Chennai Openen.
 
Nadal hiányában Granollers a csapattag 2008. november 11. 17:30 A Spanyol Tenisz-szövetség kedden nyilvánosságra hozta az argentinok elleni Davis Kupa-döntőre készülő négy tagú válogatott névsorát: a világelső Rafael Nadal sérülése miatt Marcel Granollers a negyedik kerettag. Rajta kívül David Ferrer, Feliciano Lopez és Fernando Verdasco készül november 21-23-án Mar del Platán sorra kerülő fináléra.
 
Tenisz, Bázel: Markosz Bagdatisz már az első körben kiesett 2008. október 22. 18:53 Már az első fordulóban kiesett a ciprusi Markosz Bagdatisz 891 ezer euró összdíjazású bázeli tenisztornán, miután kikapott a spanyol Marcel Granollerstől 6:2, 4:6, 6:2-re. Rajta kívül a finn Jarkko Nieminen is továbbjutott, ő Roger Federer ellen fog játszani a második körben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu