KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MALAGA_CLUB_DE_FUTBOL"
Megvan a Schuster-utód a Málagánál 2014. május 30. 12:09 Javier Gracia lett a távozó Bernd Schuster utódja a Málaga labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.
 
A Real ellen nem lehet lehúzni a rólót 2013. október 19. 17:55 VIDEÓ! Rengeteg helyzete kimaradt, de így is Cristiano Ronaldo volt a hős a Real Madridban, a Málaga ellen, a spanyol bajnokság kilencedik fordulójának szombati mérkőzésén. Rögtön a szünet után úgy "szerzett" gólt, hogy labdába sem ért, nem fejelt bele, így a kapuba hullott Di María beadása megtévesztve az egyébként önkívületben védő Caballerót. CR a végén tizenegyesből zárta le a mérkőzést (a negyedórára beálló Bale harcolta ki a büntetőt).
 
Messi nélkül elmaradt a Barca-mágia 2013. augusztus 25. 22:55 VIDEÓ! Messi nélkül, Neymarral a cserepadon nem tudott közönségszórakoztató játékkal előrukkolni a Barcelona, amelynek egy távoli Adriano-gól kellett az újabb sikerhez a Málaga otthonában, a 2. forduló vasárnapi játéknapján. Az andalúzoknak lett volna keresnivalójuk, kevés helyzetüket azonban kihagyták a második játékrészben. A Barca nem tudta lezárni a meccset, de így is begyűjtötte a három pontot.
 
Barca: gálaelőadás, 100 pontos csúcs 2013. június 1. 20:55 VIDEÓK! A spanyol bajnok Barcelona beállította a tavalyi Real Madrid 100 pontos rekordját a liga utolsó fordulójában, a Málaga ellen, nem is akármilyen játékkal. Messi nélkül is bekezdtek a katalánok szombat este a Nou Campban, a 16. percben már 3-0-t mutatott az eredményjelző. A meccs találatát a második félidőre tartogatta a két gólpasszos Iniesta. Az andalúzok erejéből csak a szépítésre futotta. Elköszönt a Nou Camptól Abidal, lezárult a Pellegrini-éra a Málagánál, Joaquín a következő szezont már a Serie A-ban kezdi. Pontrekordbeállítása mellett gólcsúcsot döntött a Barca (115), amely az összes ellenfél hálójába betalált ebben az idényben.
 
Mégis indulhat Európában a Málaga? 2013. május 22. 13:43 Részben feloldotta a Málaga szankcióját az európai futballszövetség (UEFA), és elképzelhető, hogy mégsem lesz kitiltva a spanyol csapat, amennyiben kvalifikálja magát a nemzetközi porondra. Decemberben azért büntették az andalúzokat, mert nem tettek eleget a pénzügyi Fair Play előírásainak.
 
Hihetetlen rövidzárlat a Mestallában 2013. április 21. 00:18 VIDEÓ! Hat perc alatt négy középkezdést végzett el a BL-negyeddöntős Málaga a Mestallában, a spanyol bajnokság 32. fordulójában, ez aztán a rövidzárlat! Parejo talált gólja után nem sokkal Soldado közeli gólja következett, s még fel sem ocsúdtak a sokkból a Málaga-védők, amikor már 4-0-t mutatott az eredményjelző. A vége 5-1 lett a Valenciának a késő esti bajnokin, a két csapat helyet cserélt egymással a tabellán.
 
A Málaga féken tartotta az Atléticót 2013. március 3. 23:17 Tulajdonképpen a liga két legjobb védelme találkozott egymással a Málaga és az Atlético vasárnap esti minirangadóján, a 26. fordulóban, s ez bizony rányomta a bélyegét a meccsre, gól nem született. A Barcelona ennek köszönhetően továbbra is tíz pont feletti előnnyel rendelkezik a spanyol bajnoki táblázaton, míg a szombati Clásico győztese, a Real Madrid a következő körben támadást indíthat a második helyért.
 
Porto-előny, lenullázták a Málagát! 2013. február 19. 22:37 VIDEÓ! Minimális különbségű győzelmet aratott a Porto a Bajnokok Ligája nyolcaddöntős szakaszának kedd esti, ibériai rangadóján, a Dragaóban. A meccsről sokat elárul, hogy egyetlen Málaga-lehetőséget sem kellett feljegyeznünk élő közvetítésünkben. A védekezést már jobban megoldották az andalúzok, de egy Moutinho-gólt beszedtek, amiért még drága árat fizethetnek...
 
Teljes a káosz a Málagánál 2012. július 29. 14:14 Manuel Pellegrini vezetőedző elismerte, a Málaga bizonytalan anyagi és tulajdonosi helyzete negatív hatással van a csapatra, de reméli, kedden tisztábban látnak majd.
 
A legvégén bukott pontokat otthon a Real 2012. március 18. 23:21 VIDEÓK! Váratlan, egyben sokkoló pillanatokkal ért véget a madridi hívek számára a Real-Málaga bajnoki. A La Liga 27. fordulójának vasárnap esti összecsapásán Karim Benzema fejesével a 92. percig vezettek a királyiak, ekkor jött Santi Cazorla és védhetetlen szabadrúgásgóljával a vendégek egy pontot elraboltak a Bernabéuból. A blancók előnye még így is nyolc pont a Barcelona előtt a tabella élén.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu