KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAGYAR_USZO_SZOVETSEG"
Szabálytalanságok az úszószövetségnél 2011. február 2. 16:55 A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) szabálytalanságokat állapított meg a Magyar Úszó Szövetségnél (MÚSZ) a tavalyi, margitszigeti Európa-bajnokság költségvetési támogatásának felhasználását illetően.
 
Tudná közvetíteni az MTV az úszó Eb-t? 2009. december 3. 10:47 A Magyar Úszó-szövetség határozottan állítja, hogy az MTV tudná közvetíteni a decemberi rövidpályás Európa-bajnokságot és a jövő évi budapesti kontinensviadalt is, lévén már kiegyenlítette mindkét esemény jogdíját. A MÚSZ közleménye szerint a közszolgálati televízió 2013-ig kötelezte el magát a vizes sportág kiemelkedő európai eseményeinek sugárzására.
 
Végveszélyben a budapesti úszó-Eb 2009. december 2. 12:56 Kedden Schulek Csabától, az MTV Telesport főszerkesztőjétől a Magyar Úszó Szövetség azt a tájékoztatást kapta, hogy az MTV a korábbi évekkel ellentétben nem sugározza a 2009. december 10. és 13. között Isztambulban zajló rövidpályás Európa-bajnokságot.
 
Abban úszhatnak, amiben akarnak... 2009. június 29. 14:04 Nyolc-nyolc férfi és női úszó képviseli majd a magyar nemzeti színeket a július 16-án kezdődő római világbajnokságon. A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) hétfői sajtótájékoztatóján Gyárfás Tamás elnök elmondta, az Arena sportszergyártócéggel fennálló szerződés ellenére a sportolók abban a ruhában versenyhezhetnek, amilyenben szeretnének.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu