KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MACEDONIA_2008"
Éles: A szerbek ellen nem várok sokat 2008. december 19. 18:10 Az olimpiai címvédő norvég női kézilabda-válogatott nyerte a macedóniai Európa-bajnokságot, a döntőbe némi meglepetésre a spanyol válogatott jutott. A horvátországi vb-re készülő magyar férfiválogatott szövetségi kapitánya, Hajdu János kijelölte bő, 28 fős keretét. Minderről és még más sportági aktualitásokról formált véleményt Éles József, a SportHirado.hu szakértője.
 
Görbiczet nem tudtuk tehermentesíteni 2008. december 12. 16:48 A középdöntőben ragadt és a nyolcadik helyen végzett az Imre Vilmos szövetségi kapitány által irányított magyar női válogatott a Macedóniában zajló Európa-bajnokságon. Putics Barna már be is mutatkozott új csapatában, a Barcelonában. A PLER és a Dunaferr is csak egy-egy góllal nyert Csurgón, a Gyöngyös Éles Józseffel, szakértőnkkel a kispadon megszerezte első győzelmét a bajnokságban. Továbbra is nyeretlen a bajnokságban szenvedő Győr.
 
Kézilabda, női Eb: a norvégok legyőzték a románokat is 2008. december 11. 21:35 A Macedóniában zajló női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik, utolsó fordulójában Norvégia megverte Romániát, míg a másik csoportban a házigazda macedónok a fehéroroszoknál bizonyultak jobbnak.
 
Kézilabda, női Eb: az ukránok elkapták a dánokat 2008. december 11. 19:44 A Macedóniában zajló női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik, utolsó fordulójában Ukrajna legyőzte Dániát, míg a másik csoportban Németország Oroszországot verte öt góllal.
 
Újabb pofon, csomagolhatnak a csajok 2008. december 11. 15:06 A spanyolokkal sem bírt a magyar női kézilabda-válogatott a Macedóniában zajló Európa-bajnokságon. A középdöntő harmadik fordulójában Imre Vilmos csapata a második félidőben mindössze kilenc gólt lőtt, és emellett borzasztóan gyengén játszott, főként támadásban maradt adós ezúttal is még az átlagos teljesítménnyel is. A vereségnek köszönhetően csomagolhatnak „lányaink”, és fontos megemlíteni azt is, hogy az Eb-k történetében második alkalommal nem kerültek a legjobb hat közé: 1996-ban a tizedik helyen végeztünk, azóta viszont az ötödiknél rosszabb helyen egyszer sem zártunk. A szombati elődöntőben Norvégia-Oroszország és Németország-Spanyolország összecsapásokat rendeznek. Az ötödik helyért Románia és Horvátország mérkőzik meg egymással.
 
Női kézilabda Eb: a dánok legyőzték a spanyolokat, német betli 2008. december 10. 21:30 A Macedóniában zajló női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában az I. csoportban Dánia háromgólos győzelmet aratott Spanyolország ellen.
 
Átrohantak rajtunk a félelmetes norvégok 2008. december 10. 17:45 A magyar női kézilabda-válogatott tizennégy gólos vereséget szenvedett Norvégiától a Macedóniában zajló női Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában. Együttesünk fáradtan, enerváltan, motiváltatlanul, önbizalom nélkül játszott, így esélye sem volt a lendületes, az ellenfél hibáit kíméletlenül kihasználó, kontrákra építő norvégok ellen, akik továbbra is hibátlanok a kontinensviadalon.
 
Kicsikartuk a győzelmet Ukrajna ellen! 2008. december 9. 15:46 Nyögvenyelős, döcögős játékkal, de végül legyűrte a magyar női kézilabda-válogatott a papíron a leggyengébb ellenfélnek vélt Ukrajnát az Európa-bajnokság 1. középdöntő-csoportjában, ezzel életben tartotta továbbjutási esélyeit Macedóniában. A fantasztikusan izgalmas mérkőzés az utolsó két percben dőlt el a javunkra, ekkor Pálinger Katalin védései, valamint Görbicz Anita és a sérüléséből csodamód felépült Vérten Orsolya góljai mentették meg a mieinket a blamától. Nyertünk 26-24-re, szerdán, az olimpiai bajnok norvégok ellen azonban ez a produkció még egy tisztes vereséghez is édeskevés lesz.
 
Athénért is kárpótolhatják magukat 2008. december 9. 10:06 Egyhetes macedóni tartózkodás után kedden már a középdöntőben folytatja szereplését a nyolcadik női kézilabda Európa-bajnokságon az Imre Vilmos szövetségi kapitány által irányított magyar válogatott, amely 16:15 órai kezdettel Ukrajnával mérkőzik meg első nekifutásra, a Szkopjéból való elköltözés után immár Ohridban. A két csapat régen nem találkozott egymással, a 2004-es randink miatt pedig éppen elég okunk van a visszavágásra.
 
Nekimennek a csajok Ukrajnának az Eb-n 2008. december 8. 11:44 A franciák ellen aratott létfontosságú győzelmével Macedóniában tartotta magát a magyar női kézilabda-válogatott, amely kedden 16:15-től Ukrajnával meccselhet az Európa-bajnokság középdöntőjének I. csoportjában. Vanyus Attila csapatvezető a SportHirado.hu-nak elmondta: a csoportszakaszból való továbbjutás ellenére sem bontottak pezsgőt legjobbjaink, inkább csendben, koncentráltan készülnek legyőzni Ukrajnát.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu