KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MACCABI TEL AVIV"
A Panathinaikosz ült Európa trónjára 2011. május 8. 20:22 Története során hatodszor nyerte meg a legrangosabb európai kosárlabdatornát a Panathinaikosz, amely az Euroliga vasárnapi barcelonai döntőben 78-70-re győzött a Maccabi Tel-Aviv ellen.
 
Csak semmi drapi! 2010. augusztus 16. 17:17 Egyetlen drapéria sem kerülhet ki a stadion lelátójára a Paris Saint-Germain-Maccabi Tel-Aviv Európa-liga-mérkőzésen.
 
Bocsánatot kért a hisztis edző 2009. október 27. 14:19 Levélben kért bocsánatot botrányos viselkedéséért a Makkabi Tel-Aviv kosárlabdacsapatának vezetőedzője.
 
Botrányba fulladt a Tel-Aviv kosármeccse 2009. február 6. 15:08 Palesztin rendbontók zavarták meg tegnap a spanyol Barcelona és az izraeli Maccabi Electra kosárlabda Euroliga mérkőzést. A fanatikusok a pályára rohanva nemzeti lobogókkal tüntettek Izrael országukkal szemben tanúsított politikája ellen. Az akciót a spanyol csapat szurkolóival is megszervezhették, hiszen amint elkezdődött a balhé a csarnok különböző pontjain megjelentek a háború ellenes transzparensek és a Barcelona fanatikusai is elkezdték skandálni az arab ország nevét.
 
Hatodik sikerét aratta a CSZKA Moszkva 2008. május 6. 09:57 Az orosz CSZKA Moszkva nyerte a férfi kosárlabdázók legrangosabb nemzetközi kupasorozatát, az Euroligát, miután a döntőben tizennégy ponttal bizonyult jobbnak az izraeli Maccabi Elite együttesénél. Az elődöntőben vesztes két gárda közül az olasz Montepaschi Siena zárhatta kicsit boldogabban, a harmadik helyen a madridi négyes döntőt, a szinte házigazda spanyol Tau Ceramica viszont két vereséggel a negyedik helyen végzett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu