KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LUCAS_DI_GRASSI"
F-1: színre lépett a Virgin-csapat 2010. február 3. 12:35 A száguldó cirkusz állandó résztvevői után végre az idei szezon egyik újonca, a Virgin Racing is bemutatta Formula-1-es autóját, amellyel a Toyotától érkezett Timo Glock, valamint a friss arcnak számító Lucas di Grassi szerepel majd a futamokon. Az istálló az internetet használta fel a debütálására, de a vezetők remélik, nem csak ezzel hívják fel a figyelmet a szezon során.
 
Csapattársra lelt Timo Glock 2009. december 15. 13:11 Lucas di Grassi lesz Timo Glock csapattársa a Formula-1 újonccsapatánál, a Virgin Racingnél a következő idényben - jelentette be kedden Londonban az istálló. A 25 éves versenyző a Renault tartalékpilótája volt korábban. A Virgin Di Grassi és Glock mellett bemutatta új logóját is az angol fővárosban.
 
Beszáll az F1-be a Renault tesztpilótája 2009. december 12. 12:15 Egymás után kerülnek elő az eddig kevésbé ismert nevek a Formula-1-es világbajnoki sorozat 2010-es évadjának közeledtével. Pénteken éjszaka a 25 esztendős Lucas Di Grassi jelentette be, hogy az egyik újonccsapat pilótája lesz a következő szezonban, de a Globo televíziónak nem árulta el, a négy jövőre csatlakozó istálló melyikével versenyez.
 
F-1, Honda: Senna mellett Di Grassi is lehetőséghez jut a teszten 2008. november 7. 11:53 Bruno Senna mellett a szintén brazil Lucas Di Grassi is szerepelhet november 17-19-én a Hondával a barcelonai Formula-1-es teszten. Ezt pénteken jelentették be, miután a csapat engedélyt kapott a Renault-tól a versenyző kipróbálására.
 
GP2, Magyar Nagydíj: Lucas di Grassi révén brazil siker született 2008. augusztus 2. 17:56 A brazil Lucas Di Grassi nyerte a GP2-es autós gyorsasági versenyt a Hungaroringen. A második helyen az osztrák származású, de egyesült arab emírségekbeli licenccel szereplő Andreas Zuber végzett, míg a harmadik az egykori legendás Formula-1-es pilóta, a brazil Ayrton Senna unokaöccse, Bruno Senna lett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu